Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILINOVIĆ OPISAO SVOJU DRAMU

'Dođite u bolnicu vidjeti kako izgleda borba za udah kisika'

Gospić: U Domu za starije zaražen 61 korisnik i četiri zaposlenika
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/6
11.11.2020.
u 19:13

Nije ovo laka bolest, zato se pazite i čuvajte. Borimo se protiv nečega što nije dovoljno istraženo i što može biti pogubno, kazao je Škoro

Sve je više poznatih imena koja se putem društvenih mreža javljaju nakon što su preboljeli zarazu koronavirusom i koji svjedoče o ozbiljnosti bolesti s kojom su se suočili. U srijedu su tako svoja iskustva opisali lički župan dr. Darko Milinović koji se liječio i u Općoj bolnici Gospić i predsjednik Domovinskog pokreta i potpredsjednik Sabora Miroslav Škoro koji je bio na kućnom liječenju.

Dr. Milinović kazao je da je 17 dana proveo u gospićkoj bolnici, te da ga još čeka nekoliko dana oporavka kod kuće.

Želim zahvaliti svim djelatnicima COVID-odjela u gospićkoj bolnici od pomoćnog osoblja, tehničara, sestara do liječnika. Svi oni u ovim trenucima vode brigu dnevno o 20-ak COVID-pozitivnih pacijenata. Koristim ovu situaciju da još jednom upozorim na svu ozbiljnost i izazove koje pred nas stavlja pandemija COVID-19. Iz tog razloga ne mogu razumjeti, u najblažu ruku rečeno, neodgovorne pojedince, kao i one koji su nedavno prosvjedovali u Zagrebu protiv mjera za suzbijanje epidemije, a koje život znače te one koji govore o ugroženosti ljudskih prava. Dođite u bilo koju bolnicu pa tako i u gospićku pa pogledajte kako izgleda borba za jedan udah plina, kisika koji život znači – kazao je župan Milinović i dao podršku Stožeru i Vladi u provođenju mjera. 

Miroslav Škoro kazao je da je, osim njega, bila bolesna i čitava njegova obitelj, te da su se sada oporavili.

– Nije ovo laka bolest zato se pazite i čuvajte. Jednostavno se svi zajedno borimo protiv nečega što je dovoljno neistraženo i što može biti pogubno za određene dobne skupine – kazao je Škoro.

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
20:25 11.11.2020.

GOSPIĆ – Darko Milinović, ministar zdravstva, jutros se u Zavodu za javno zdrvastvo u Gospiću cijepio protiv svinjske gripe. Nakon što se cijepio ministar je sam preuzeo ulogu medicinskog radnika, pa je redom cijepio cijelu svoju obitelj: suprugu, dvije kćeri,, mamu i tatu. Tim je činom htio pozvati druge da se cijepe i da ne slušaju dezinformacije o tome kako cjepivo nije provjereno.

AB
abokatstir
20:56 11.11.2020.

Milinoviću pozovi šmrkavca da vidi što je to karijes.

ML
mladaklada
21:43 11.11.2020.

Nadam se da si javio i Toniju Cjepinskom kako je bilo. Da zna kaj ga čeka ako se ne cijepi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije