Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Program EU

"CABBS" za veću konkuretnost malog i srednjeg poduzetništva

poduzetništvo01
Goran Kovačić/PIXSELL
20.01.2011.
u 15:31

Projekt "CABBS” s proračunom od 1,344.900 eura provodi međunarodni konzorcij EUROMED - European-Mediterranean Networks iz Bruxellesa

U prostorijama Regionalne razvojne agencije PORIN u Rijeci danas je za područje Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Istarske županije predstavljen projekt “CABBS” - Izgradnja kapaciteta stručnjaka za područje obavljanja poslovnih usluga i ustanova zaduženih za pružanje potpore u poslovanju, financiranog u sklopu Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007.-2011. godine, a koji se financira sredstvima pretpristupnih fondova EU uz sufinanciranje državnog proračuna RH.

Projekt je 14. siječnja 2011. predstavljen i u Zagrebu, a njegov je cilj, kako je tada kazala Tihana Kraljić, državna tajnica Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, u Hrvatskoj povećati konkurentnost malog i srednjeg poduzetništva pružanjem visokokvalitetne podrške poslovnog savjetovanja, poboljšati kvalitetu i raspoloživost usluga pružanja podrške u poslovanju malim i srednjim poduzetnicima te ih pripremiti za nadolazeće Strukturne fondove.

Projekt “CABBS” s proračunom od 1,344.900 eura provodi međunarodni konzorcij EUROMED - European-Mediterranean Networks iz Bruxellesa, kojeg čine Cifesal, PEM, Danish Technological Institute i Micro project. Ključni partneri i korisnici ovog projekta su Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, mreža hrvatskih poduzetničkih potpornih institucija i subjekti malog gospodarstva. Provedba projekta počela je u rujnu 2010. i trajat će 18. mjeseci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije