Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podržite harryja!

Britanci se skinuli za svog princa i objavili fotografije na Facebooku

pozdrav harryju (1)
Foto: Facebook
1/21
28.08.2012.
u 07:41

Stranica ima već više od 12.000 obožavatelja, a administratori su na golotinju pozvali kako aktivne tako i bivše pripadnike britanskih oružanih snaga

Iako njegova baka ne odobrava njegovo ponašanje, a otac se okomio na sve koji su mu bili u blizini, Britanci ipak podržavaju 27-godišnjeg princa Harryja i odlučili su mu to pokazati ni manje ni više nego golotinjom.

Na društvenim mrežama otvorene su grupe u znak podrške princu čije su fotografije "zloglasnog" partyjanja u Las Vegasu obišle svijet, a najviše članova broji ona na Facebooku. I to njih više od 12.000.

Administratori grupe nazvane "Podržite princa Harryja nagim pozdravom" (!Support Prince Harry with a naked salute!) pozvali su kako aktivne tako i bivše pripadnike britanskih oružanih snaga, ali i sve ostale da obnaženom fotografijom podrže princa.

Mnogi od njih učinili su to, a zamoljeni su da svoje "dragulje" sakriju, no sve ostalo im je dopušteno pa tako brojne žene prekrivenih grudi salutiraju Harryju jednako kao i brojni muškarci no najveće zanimanje svakako pobuđuju fotografije britanskih vojnika u službi koji su se odlučili "skinuti za princa". Nitko još ne zna kako će kraljica reagirati na takvo ponašanje svoje vojske.

>>Tulumi za mene više ne postoje, izdao sam sebe i svoj narod

Komentara 21

Avatar future Gohan
future Gohan
10:25 28.08.2012.

Ja ne razumijem tu privrženost Kruni, ali ovo pokazuje da oni ipak drže se toga... što napisat, ja to ne razumijem, ali oni brane svog princa, ako tako vole, neka im je takav budući kralj.

Avatar Ipremu
Ipremu
10:59 28.08.2012.

Britanci imaju duha - ako je njihov princ gol - nije ni njima problem :-) Možete si o njima misliti što god želite - ali nisu sitne duše.

AD
adrian1
10:15 28.08.2012.

dečki imaju muda :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije