Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utopio se u Omišu

Brat poginulog Australca: Ti si moj heroj, život bez tebe neće biti isti

australac
Foto: Alex Daleo Facebook
04.08.2014.
u 16:39

Alex D'Aleo bio je duša svake zabave, a upravo je i tijekom zabave, tragično okončan njegov život, pišu australski mediji

Nakon što se australski državljanin (23) u subotu utopio u Omišu kada je u gradskoj luci pao s palube usidrenog turističkog broda u more, vijest o tragediji prenijeli su i australski mediji.

Alex D'Aleo bio je duša svake zabave, a upravo je i tijekom zabave, tragično okončan njegov život, javlja Daily Telegraph.

Mladi je Australac bio na četveromjesečnom party putovanju s bratom blizancem Lucasom i skupinom prijatelja, a u trenutku tragedije nalazili su se na tradicionalnom Split Yacht Week festivalu.

 - Samo nekoliko sati prije nesreće, dečki su radili ono što najbolje znaju - pili pivu i uživali na suncu. Sve bih napravio da mogu promijeniti ono što se dogodilo. Ti si moj heroj. Život bez tebe neće biti isti. Blagoslovljen sam što sam proteklih 23 godine proveo uz tebe, napisao je brat nesretnog Australaca na Facebooku,

Prema pisanju australskih medija praznici u Europi bili su provod života za mladog Australca koji je bio talentirani nogometaš, a radio je kao vodoinstalater u Taren Pointu.

D'Aleo je s palube pao u uski prostor između dva vezana broda, a više je osoba odmah skočilo u more za njim pokušavajući ga spasiti. Bezuspješno. Tijelo je na dubini od pet metara pronašao i izvadio vatrogasac, pripadnik DVD-a Omiš.

Pregledom tijela potvrđeno je da je smrt nastupila utapljanjem.

 

>> Mladi Australac udario glavom o brod, pao u more i preminuo

Komentara 1

Avatar Perica1
Perica1
17:11 04.08.2014.

Potonuo ko sidro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije