Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA AKCIJA!

Besplatno dijele burgere Hrvatima u Irskoj. Otkrili što ih je na to ponukalo

Burger
Foto: Pixabay Ilustracija
1/2
24.03.2021.
u 14:53

Na svojem Instagram profilu su pozvali pratitelje da tagiraju svakog Hrvata u Irskoj kojeg poznaju kako bi što više njih saznalo za ovu jedinstvenu priliku.

Irski lanac restorana brze prehrane Nice Burger u sklopu svoje akcije 'Nice Burger World Tour' ovog tjedna časta Hrvate. Svi oni koji žele iskoristiti priliku i uživati u burgeru prvo se trebaju prijaviti na njihovoj internetskoj stranici, gdje će dobiti kod s kojim dolaze po svoj burger. Međutim, morate imate svoju putovnicu kako biste dokazali da ste doista Hrvati. 

- Obilazimo svijet u 80 zemalja. Svaki tjedan odaberemo neku državu i svi koji su iz nje dobivaju besplatni burger. Pravila su jednostavna. Upišete e-mail adresu, a mi vam šaljemo kod za besplatni burger. Tada dođete na jednu od naših lokacija, pokažete kod i putovnicu te zapratite nas na društvenim mrežama - pojasnili su iz Nice Burgera i dodali kako daruju jedan burger po osobi tjedno.

 

Na pitanje kakav je bio odaziv, kazali su kako su otvoreni samo od od četvrtka do nedjelje. 

- Ali, jučer smo imali golem odaziv na naš poziv, pa se radujemo što će nam u narednim danima doći puno Hrvata :) Volimo Hrvate! Surađivali smo s njima i imamo divne uspomene na njih. Nadamo se da će nam stići nekoliko slika s Hrvatima pa ćemo ih staviti na našu Instagram stranicu - rekao  je Ciaran Quigley iz Nice Burgera za 24sata.

Na svojem Instagram profilu su pozvali pratitelje da tagiraju svakog Hrvata u Irskoj kojeg poznaju kako bi što više njih saznalo za ovu jedinstvenu priliku. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije