Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bernardić: Na proslavu 30. rođendana potrošio sam 17.000 kn

Novi šef zagrebačkog SDP-a izbjegavao odgovore na mnoga pitanja.
06. lipnja 2010. u 15:47 142 komentara 15 prikaza
bernardic
Foto: Slavko Midzor/Pixsell

Novi šef zagrebačkog SDP-a fizičar Davor Bernardić u emisiji "Nedjeljom u 2" izbjegao je odgovoriti na mnoga pitanja, pa i na pitanje hoće li SDP pomoći u prikupljanju 450 tisuća potpisa za referendum o ukidanju nekih prava u Zakonu o radu.

Rekao je samo da SDP podupire tu inicijativu. Nije dao ni ocjenu Vlade niti rekao treba li Tuđmanu graditi spomenik u Zagrebu. Vjeruje da je Ante Gotovina nevin, a da Zoran Milanović, koji ga je lansirao u politiku kad ga je stavio na listu za Sabor, nije napravio ni jednu stratešku grešku.

Demantirao je tvrdnje da je umjesto drugih polagao ispite na Prometnom fakultetu objasnivši da je - jer je teret brige za obitelj za vrijeme studija pao na njega - davao instrukcije. Priznao je da je jednom kušao marihuanu te da je na proslavu 30. rođendana potrošio 17 tisuća kuna ugostivši 200 prijatelja.

Baby Beef
Baby Beef
Udruga uzgajivača junadi Baby Beef osnovana je 2000., s ciljem promocije i ponude kvalitetnog junećeg mesa

A1 izdvaja za Vas

 • pumbica:

  Možda kamocemo89?Radi u večernjem za sao krajnu.Jer si stavio .Godinu balvan revoluciju.I ako ne radi u večernjaku?Kako to da može toliko vređati hrvatsku,a da nije brisan.Možda je on taj koji radi za te članke u večernjaku...

 • dobravila:

  Jedan od mladih lavova ? Ha , ha .... Prije bi se moglo , nakon Nu2 , reći plašljivi bezubi olinjali stari mačak . A imao je jedinstvenu priliku pokazati da je pravi laf ! Šteta , šteta . Ispao ... prikaži još!pravi laf ! Šteta , šteta . Ispao je narcisoidan i ukalupljen partijski frazeolog :- ((

 • Avatar Gandhi
  Gandhi:

  koltrina pa ne znam tko je ovdje glup .. a tko hiće dezinformacije Ankica Lepej je pala dok je još Tuđman bio živahan .. kakav pokojni .. a neću dalje ..