Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bernardić: Na proslavu 30. rođendana potrošio sam 17.000 kn

Novi šef zagrebačkog SDP-a izbjegavao odgovore na mnoga pitanja.
06. lipnja 2010. u 15:47 142 komentara 15 prikaza
bernardic
Foto: Slavko Midzor/Pixsell

Novi šef zagrebačkog SDP-a fizičar Davor Bernardić u emisiji "Nedjeljom u 2" izbjegao je odgovoriti na mnoga pitanja, pa i na pitanje hoće li SDP pomoći u prikupljanju 450 tisuća potpisa za referendum o ukidanju nekih prava u Zakonu o radu.

Rekao je samo da SDP podupire tu inicijativu. Nije dao ni ocjenu Vlade niti rekao treba li Tuđmanu graditi spomenik u Zagrebu. Vjeruje da je Ante Gotovina nevin, a da Zoran Milanović, koji ga je lansirao u politiku kad ga je stavio na listu za Sabor, nije napravio ni jednu stratešku grešku.

Demantirao je tvrdnje da je umjesto drugih polagao ispite na Prometnom fakultetu objasnivši da je - jer je teret brige za obitelj za vrijeme studija pao na njega - davao instrukcije. Priznao je da je jednom kušao marihuanu te da je na proslavu 30. rođendana potrošio 17 tisuća kuna ugostivši 200 prijatelja.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • pumbica:

  Možda kamocemo89?Radi u večernjem za sao krajnu.Jer si stavio .Godinu balvan revoluciju.I ako ne radi u večernjaku?Kako to da može toliko vređati hrvatsku,a da nije brisan.Možda je on taj koji radi za te članke u večernjaku...

 • dobravila:

  Jedan od mladih lavova ? Ha , ha .... Prije bi se moglo , nakon Nu2 , reći plašljivi bezubi olinjali stari mačak . A imao je jedinstvenu priliku pokazati da je pravi laf ! Šteta , šteta . Ispao ... prikaži još!pravi laf ! Šteta , šteta . Ispao je narcisoidan i ukalupljen partijski frazeolog :- ((

 • Avatar Gandhi
  Gandhi:

  koltrina pa ne znam tko je ovdje glup .. a tko hiće dezinformacije Ankica Lepej je pala dok je još Tuđman bio živahan .. kakav pokojni .. a neću dalje ..