Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga

Antoniju Bilić traže i helikopteri u Drnišu, Gospiću i Zadru

antonia bilić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/3
17.06.2011.
u 14:10

Do sada je provjereno više od 300 osoba i za sada nitko od njih nije doveden u izravnu vezu s nestankom maloljetne Antonije Bilić – ističe Ivica Kostanić, načelnik PU šibensko-kninske

Na području ove policijske uprave u sklopu intenzivne potrage za nestalom maloljetnicom Antonijom Bilić tijekom dana pretraživat će se područje Drniša, a u pretrazi će osim policijskih službenika biti uključen i policijski helikopter. Osim na ovome području pretraživat će se i na području Gospića i Zadra.   

– Kontinuirano, i u ovoj Policijskoj upravi i u svim drugim policijskim upravama, i dalje traju provjere osoba koje, prema stalnim dojavama građana i policijskih službenika iz cijele Republike Hrvatske, fizički sliče fotorobotu. Do sada je provjereno više od 300 takvih osoba i za sada nitko od njih nije doveden u izravnu vezu s nestankom maloljetne Antonije Bilić – ističe Ivica Kostanić, načelnik PU šibensko-kninske.

Kako nadalje ponavljaju u policiji, i dalje se pregledavaju i analiziraju zapisi s nadzornih kamera na autocesti, graničnim prijelazima, benzinskim postajama, parkiralištima i slično, a do sada su pregledani materijali koji se detaljno i analitički obrađuju.

– Također se vrši i provjera podataka u svim prijevozničkim tvrtkama koje koriste teretna vozila slična traženom tegljaču. Svi pribavljeni podaci i informacije kontinuirano se kriminalističko-analitički istražuju, kroz analizu podataka pribavljenih operativnim radom na terenu i svih pristiglih dojava građana. Molimo da putem svojih medija i nadalje pozivate građane da nam dostavljaju korisne informacije o nestanku maloljetne Antonije Bilić. Unaprijed zahvaljujemo na svim informacijama – napominje načelnik Kostanić.

Komentara 15

OB
-obrisani-
16:01 17.06.2011.

Često je izostajala s nastave ( markirala ) Uglavnom se uvjek iz škole vraćala autostopom i upoznala je mnoge,mnoge ljude, Nije predala ,niti napisala završnu zadaću za kraj ŠK godine i baš pred zadnji dan Odjednom Nestala - bez traga

EU
eugenie
16:22 17.06.2011.

Rado bih, da se je nađe ali vrlo teško će policija biti uspješna. U ponjaviše slučajeva se nakon 24 stanog nestanka traši tjelo. I na kraju teško da će se i to naći zbog konfiguracije terena na našem području, brdovito kršni teren gdje ima prepuno jama itd.

V1
Vinkazeljka 1115
15:02 17.06.2011.

Ne znam da li ovi znaju zbrojiti koliko ima prijevoznički tvrtki i obrta nema ih milijun,to su podaci do koji se može lako doći ili se potraga namjerno skreće u slijepu ulicu,da prođe vrijeme i sve padne u zaborav........................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije