Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovnik – naš grad

Andro Vlahušić prvi predao potpise za kandidaturu za gradonačelnika Dubrovnika

Dubrovnik - naš grad
25.04.2021.
u 08:50

Platforma Dubrovnik - naš grad prva je predala potpise podrške kandidaturi za gradonačelnika Dubrovnika te kandidacijsku listu na kojoj se većinom nalaze žene, njih 12 naspram 9 muškaraca.

Andro Vlahušić i Nataša Gabričević u društvu članova platforme Dubrovnik - naš grad predali su danas potpise podrške građana njihovoj kandidaturi za gradonačelnika i zamjenicu gradonačelnika te kandidacijsku listu.

-Sretan sam da predajemo listu platforme Dubrovnik - naš grad sastavljenu od tri političke stranke: HNS-a, HSLS-a i Reformista te nezavisnih kandidata. Sad je pred nama drugi dio - predstavljanje programa i rješenja za Dubrovnik, svega što sam cijeli život s kolegama radio i imao izvrsne rezultate - rekao je Andro Vlahušić.

Platforma Dubrovnik - naš grad prva je predala potpise podrške kandidaturi za gradonačelnika Dubrovnika te kandidacijsku listu na kojoj se većinom nalaze žene, njih 12 naspram 9 muškaraca. Listu nosi Andro Vlahušić, bivši gradonačelnik i ministar zdravstva, kao nezavisni kandidat, dok je druga na listi čelnica dubrovačkog HNS-a Nataša Gabričević.

Vlahušić je komentirao cijepljenje turističkih djelatnika i dolazak ministrice turizma u Dubrovnik.

-Kad sam prije šest mjeseci sam predlagao da se turistički djelatnici prvi cijepe u našem gradu, a tim povodom jučer je došla ministrica, bilo bi fer i pošteno da su me pozvali kao inicijatora tog projekta. Ali važno da se cijepilo 423 ljudi. Moj je prijedlog od početka bio da se svi u gradu tretiraju kao turistički djelatnici, stoga pozivam sve dubrovačke obitelji koje se bave turizmom, kao i sve obrtnike, vozače i trgovce da se prijave kao turistički djelatnici i cijepe se - rekao je Vlahušić koji je naglasio da se i sam cijepio i da se osjeća čilo i zdravo.

Vlahušić je gradonačelniku Frankoviću zamjerio što nije bio s ministricom turizma.

-Zar mu nije važno desetak tisuća građana koji žive od svoga rada i imovine? Zar ne bi bilo normalno da je ministrici rekao da je lijepo što se daju potpore, ali više od četiri tisuće dubrovačkih obitelji nisu dobili nikakve poticaje niti imaju moratorij na kredite, a plaćaju značajne pristojbe gradu - istaknuo je Vlahušić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije