Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razočarani retorikom

Američko veleposlanstvo u BiH: Genocid u Srebrenici je činjenica

'Banjaluka 21.01.2012 Milorad Dodik na press konferenciji u Palati Predsjednika RS Foto Dejan Moconja'
'Dejan Moconja/VLM'
25.09.2012.
u 20:03

Dodik je u Srebrenici izjavio da se od tog grada "sve vrijeme pokušavalo napraviti loše mjesto za Srbe tvrdnjom da je tu počinjen genocid"

Komentirajući jučerašnju izjavu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika na predizbornom skupu u Srebrenici kako u tom gradu nije počinjen genocid, iz američkog veleposlanstva u BiH navode kako je "Međunarodni kazneni tribunal za bivšu Jugoslaviju utvrdio svojim presudama da je masakr u Srebrenici bio djelo genocida", javlja agencija Beta.

- Nikakvi pokušaji negiranja genocida ne mogu promijeniti ovu istinu. Mi smo i dalje razočarani retorikom koja dovodi u pitanje ove osnovne činjenice - priopćeno je veleposlanstva SAD-a. Beta podsjeća kako je Dodik u Srebrenici izjavio da se od tog grada "sve vrijeme pokušavalo napraviti loše mjesto za Srbe tvrdnjom da je tu počinjen genocid". - Ja tvrdim da nije počinjen genocid. Nije bilo genocida. Postojao je plan prema kojemu su nam određeni stranci i bošnjački političari htjeli nametnuti krivnju i odgovornost za nešto što nismo učinili - rekao je Dodik.

>> Dodik: Ja ne živim u BiH, 
ona mi se gadi. Živim u R. Srpskoj

Komentara 5

VE
velikazmija
08:27 26.09.2012.

vidite li ovu izjavu ---ja ne živim u bosni ona mi se gadi --i bla bla -- dodajem kako je nama živiti sa srbima kao agresorima i danas harače i protijeravaju hrvate u hrvatskoj --ne mogu ni zamisliti što trpešto trpe hrvati u r -s --takozvanoj --

DZ
dzukaficuka
09:21 26.09.2012.

Pa nije ni cudo sta rade kad imamo takve Presijednike i Premijere.Ali su nama poslje 2 Sv Rata to cijelo vreme nabrajali SRBI.Nisu nabrajali zasto od 1918 do 1940 sta su Cetnici sa Karadokom to napravili tom Hrvackom Puku za to se nisu pitali a znali su i izkrivljavat krivu Drinu jos i sad a pogotovo onaj CETNIK Savo Strbac ja bi njemu podne tjerilici interpola za KLEVET protiv Covijecanstva

MI
milenadabic
22:28 26.09.2012.

On daje saopstenje na svoju ruku. Vlada Amerike ne priznaje taj sud uopste! To je sve igrokaz. Dobri momci. Losi momci. Pa obratno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije