Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlukom uprave

Tihomir Ladišić novi news direktor N1 Zagreb

Tihomir Ladišić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
22.09.2015.
u 18:05

'N1 ovim naglašava svoju odlučnost da još snažnije i odlučnije nastavi svoj razvoj i bude relevantan, gledan i utjecajan i na televizijskom tržištu, ali i na svim svojim multimedijalnim platformama i društvenim mrežama', izvijestili su na svojoj stranici

Tihomir Ladišić imenovan je novim news direktorom N1 Zagreb, odlukom Uprave kompanije.

Kako su izvijestili na svojoj stranici, "N1 ovim naglašava svoju odlučnost da još snažnije i odlučnije nastavi svoj razvoj i bude relevantan, gledan i utjecajan i na televizijskom tržištu, ali i na svim svojim multimedijalnim platformama i društvenim mrežama".

Tihomir Ladišić rođen je 1966. godine u Zagrebu. Diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i dodatno se usavršavao u SAD-u na Sveučilištu u Knoxville Tennesseeu.

Svoj dugogodišnji novinarski rad započeo je na Hrvatskoj radioteleviziji kao novinar, ratni izvjestitelj te urednik emisija Slikom na sliku, Dnevnik i Otvoreno. Kao producent i novinar od 2005. do 2008. godine radio je na američkom Fox News Channelu. Sudjelovao je u stvaranju prvog 24-satnog news kanala u Hrvatskoj – 24sata TV.

Dosad je izvještavao iz kriznih i ratnih sukoba u Iraku, Afganistanu, Pakistanu, Jordanu, Kuvajtu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, BiH te Kosovu. Nagrađen je godišnjom nagradom HRT-a te godišnjom nagradom Hrvatskog novinarskog društva.

>> Uoči godišnjice emitiranja istražili smo što se događa na N1 televiziji

>> Merlić smijenjen i odlazi s N1 televizije

Komentara 5

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
21:42 22.09.2015.

Ovi su stvarno nisko pali.

BE
berija
22:36 22.09.2015.

Je, Ladišić je blizu dna. Sad se i deklarira kao orjunaš.

BA
bakaslis
10:19 23.09.2015.

Nakon sto je s N1 otislo 10 ljudi i Merlic, Ladisic bi trebao biti spasitelj televizije koju nitko ne gleda, a kao prva news tv vikendom. radi s 5% kapaciteta. Kriva osoba gospodo sa "cnn-a"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije