Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i jednostavno

Glovo, prva aplikacija za brzu dostavu koja omogućava narudžbu bilo čega, počinje s radom u Zagrebu

Glovo
08.04.2019.
u 10:51

Građani Zagreba imat će pristup svom gradu iz udobnosti doma, moći će kupiti bilo koji proizvod, s trenutnom isporukom i mogućnošću plaćanja putem aplikacije debitnom ili kreditnom karticom ili gotovinom

Glovo, aplikacija za brzu dostavu koja korisnicima omogućava kupnju, primanje i slanje bilo kojeg proizvoda unutar Grada za manje od 45 minuta, pokreće svoje poslovanje u Zagrebu.

Glovo je startup koji je počeo s radom 2015. godine u Barceloni i od tada se proširio na 105 gradova (uključujući Pariz, Madrid, Milano, Kairo, Istanbul, Kyev, Buenos Aires, Limu, Nairobi itd.) i 20 zemalja na 3 kontinenta - Europu, Afriku, Srednju i Južnu Ameriku. Više od 15 milijuna narudžbi od partnera, kao što su McDonalds, KFC, Wendy's, Starbucks, Pizza Hut, Taco Bell, Carrefour i drugi, isporučeno je diljem svijeta preko Glovo aplikacije s prosječnim vremenom isporuke ispod 35 minuta.

Aplikacija je tehnološko tržište koje korisnicima omogućava naručivanje i slanje bilo čega, od hrane i namirnica do farmaceutskih proizvoda i poslovnih dokumenata. Kako bi to omogućio, Glovo se udružio sa širokim spektrom poslovnih subjekata, uključujući restorane, cvjećarne, pekarnice, supermarkete te mrežom kurira (Glovera) za isporuku proizvoda u roku od nekoliko minuta. Osim toga, aplikacija ima gumb „Bilo što“ koji korisnicima omogućava naručivanje (gotovo) bilo čega.

Građani Zagreba imat će pristup svom gradu iz udobnosti doma, moći će kupiti bilo koji proizvod, s trenutnom isporukom i mogućnošću plaćanja putem aplikacije debitnom ili kreditnom karticom ili gotovinom.

Osim automobila, Gloveri kao sredstvo isporuke koriste bicikle i skutere kako bi rasteretili gradski promet, bili brži te ponudili ekološki osviještenu opciju dostave.

Teo Širola, Generalni Menadžer za Glovo Hrvatska: "Izuzetno smo uzbuđeni zbog dolaska u Zagreb koji ubrzava transformaciju u domeni brze dostave u Hrvatskoj. Naša vizija je približiti praktičnost tehnologije svima, dajući im pristup vlastitom gradu, stvarajući pritom prilike za zaradu tisućama Glovera".

Kako bi što većem broju ljudi pružili priliku da bez napora testiraju njegove usluge, Glovo u travnju nudi 5 besplatnih isporuka za sve nove korisnike. Kako bi iskoristili ovu ponudu, kupci unutar aplikacije u polje "Promotivni kod" moraju unijeti vaučer pod nazivom HELLOZAGREB.

O GLOVO aplikaciji

Glovo je aplikacija koja omogućava više od 3 milijuna korisnika diljem svijeta kupovinu, primanje i slanje bilo kojeg proizvoda unutar grada i unutar nekoliko minuta. Ima više od 10 000 partnera diljem svijeta i radi s mrežom koja broji više od 30 000 kurira širom svijeta. Pokrenut u Barceloni 2015. godine, Glovo je prisutan u više od 100 gradova u 22 zemlje među kojima su Španjolska, Portugal, Francuska, Italija, Rumunjska i Turska u Europi, Maroko i Egipat u Sjevernoj Africi, Panama, Kostarika, Argentina, Peru, Čile u Srednjoj i Južnoj Americi.

Ključne riječi

Komentara 1

MG
mato.greganic
08:17 27.08.2019.

Ovo je sve ljepo no zanima me cijena dostave, makar okvirno odnosno kako naplacuju to na žalost nema nigdje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije