Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAB BOGDANOVIĆ

Zubac upisao još jedan double-double, ali Clippersi svejedno izgubili

NBA: Indiana Pacers at Los Angeles Clippers
Foto: Jayne Kamin-Oncea/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
27.01.2021.
u 09:42

Atlanta Hawks su sa 108-99 nadigrali Los Angeles Clipperse a Zubac je u 18 minuta na terenu ubacio 13 koševa (šut iz igre 3/5) uz deset skokova i jednu asistenciju.

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac je upisao još jedan double-double sinoć u porazu svojih LA Clippersa od Atlanta Hawksa, dok je Bojan Bogdanović imao lošu šutersku večer u pobjedi Utah Jazza.

Atlanta Hawks su sa 108:99 nadigrali Los Angeles Clipperse a Zubac je u 18 minuta na terenu ubacio 13 koševa (šut iz igre 3/5) uz deset skokova i jednu asistenciju. 

Atlantu je na domaćem terenu do pobjede, četvrte u pet utakmica, predvodio Trae Young sa 38 koševa. Clint Capela je dodao 13 koševa i 18 skokova, a De'Andre Hunter je ubacio 22 koša.  U redovima Clippersa, koji su igrali bez Kawhija Leonarda i Paula Georgea, najučinkovitiji je bio Reggie Jackson sa 20 poena i osam asistencija.

Utah Jazz su kod kuće sa 108:94 pobijedili New York Knicks iako su u jednom trenutku gubili 15 koševa.  Bojan Bogdanović je odigrao 24 minute za Utah, ali je uz šut iz igre 2/10, za trice 2/7, stigao do 11 ubačaja te je tome dodao jedan skok i jednu asistenciju.

Royce O'Neale je upisao 20 koševa, a Rudy Gobert 18 koševa i 19 skokova za devetu uzastopnu pobjedu Utaha. Najbolji igrač Jazzera Donovan Mitchell je također imao lošu večer, zabio je svega devet koševa. 

Najbolji pojedinac New Yorka bio je Austin Rivers sa 25 pogodaka. Julius Randle je ubacio 18 koševa i upisao deset skokova. 

Houston Rockets u kod kuće sa 107-88 nadigrali Washington Wizardse, a John Wall je protiv svoje bivše momčadi ubacio 24 koša. 

Eric Gordon i Victor Oladipo  su dodali svaki po 20 poena za Houston kojem je ovo treća pobjeda zaredom.

Washington je predvodio Bradley Beal sa 33 koša, dok je Russell Westbrook, koji je u mijenjan za Walla, dodao 19 pogodaka, 11 skokova i sedam asistencija.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
10:15 27.01.2021.

Treba se umjesto sa balkanskim NBA rezervistima i njihovim role player ulogama jos od vremena Petrovica, Rade, Kukoca i Vrankovica baviti sa istinskom zvijezdom NBA lige iz susjedne Europe Lukom Doncicem koji ima tretma, ulogu, platu i statistiku poput Michaela Jordana u njegovoj trecoj NBA sezoni a po zaradi bi ga na kraju mogao cak i prestici. Jest u domoljubnoj dusi tezko to gledati i priznati ali tvoje navodne zvijezde su druga i treca liga u usporedbi sa tim kosarkaskim cudom iz zemlje europskih prvaka u kosarci.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:36 27.01.2021.

Upisao double double. Koji je to vrag?Pa broje se samo koševi, koliko ja znam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije