Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio što je tražio

Zločesti dečko prozvao Đokovića: Zašto moramo ljubiti igrače kada izgube?

Nick Kyrgios i Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
13.03.2019.
u 13:16

'To je zato što je Đoković osvojio 15 Grand Slam naslova i 'počistio' zadnja tri, a ti ništa nisi osvojio u karijeri'

Novak Đoković ispao je s turnira u Indian Wellsu. Prvi igrač svijeta izgubio je u trećem kolu Mastersa od Nijemca Philippa Kohlschreibera s 4:6, 4:6.

Poraz srpskog tenisača protiv 39. igrača svijeta bio je povod za brojne komentare na društvenim mrežama. Jedan od teniskih fanova napisao je Twitteru: 'Je li sve u redu s Novakom. Ne može pogoditi lagane udarce. Izgleda umorno'.

Nick Kyrgios i Novak Đoković
1/5

Australski tenisač Nick Kyrgios na to je dao svoj komentar: 'Smiješno, nešto s njim nije u redu, zar ne? Kada sam izgubio od Kholija rastrgali su me komentarima 'isti stari Kyrgios'. Kako bi bilo da smo kažemo - dečko je dobar i zna pobjeđivati. Mrzim ovo, zašto uvijek moramo ljubiti igrače kada izgube'.

Zločesti dečko mislio je na Đokovića, ali i na ostale igrače s vrha ATP liste.

Kyrgios je objavom izazvao burnu reakciju teniskih fanova, a jedan mu je odgovorio: 'To je zato što je Đoković osvojio 15 Grand Slam naslova i 'počistio' zadnja tri, a ti ništa nisi osvojio u karijeri. Od njega očekujemo da igra na višoj razini nego što to očekujemo od tebe.

Komentara 5

DO
dokrastavca
17:34 13.03.2019.

Novak ne brani gotovo nista do Vimblija. Cuva snagu za sljaku

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:53 13.03.2019.

Javili mu da se udaje Deepika Padukone 😂

DM
drago.miota
14:34 13.03.2019.

zaboravio dozu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije