Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJAVE IZBORNIKA

Zlatko Dalić: Ovih 10 dana bilo je veliko iskušenje

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Škotska
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
22.06.2021.
u 23:42

- Ovih 10 dana je bilo veliko iskušenje, a ova utakmica je bila velika kušnja za mene, a onda i za sve ostale. Hvala Bogu koji nam je dao snagu - rekao je Dalić

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić prokomentirao je pobjedu nad Škotskom i prolazak u osminu finala Europskog prvenstva.

- Čestitke mojim igračima na velikoj utakmici i pobjedi. Ovih 10 dana je bilo veliko iskušenje, a ova utakmica je bila velika kušnja za mene, a onda i za sve ostale. Hvala Bogu koji nam je dao snagu - rekao je Dalić i dodao:

- Sada će biti sve lakše, posebno kada dođu naši navijači. Gdje god da igramo, bit će ih 20 tisuća. Hvala svima koji su nas podržavali.

- Rekao sam im da nastave u istom ritmu. Nakon vodstva smo bili previše sigurni u sebe. No, nismo posustali kad smo primili gol i bilo je samo pitanje kada ćemo opet povesti.

Danas je od prve minute stavio Juranovića, Vlašića...

- Uvijek sam zadovoljan igračima. Nije bilo lako, posebno Juranoviću. Vidjela se mala nesigurnost kod njega i Gvardiola.

Koga bi htio u osmini finala?

- Priželjkujem samo hrvatske navijače jer smo onda puno jači.

>> Pogledajte što je Romeo Jozak rekao o utakmici Hrvatske i Škotske

 

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
00:25 23.06.2021.

Napokon Dalić posložio udarnih 11. Bravo Vatreni. Idemo dalje!

KA
kajbum
23:59 22.06.2021.

Komunjare na aparatima ipak krunica I gospa rade cuda.

FR
freeshooter
23:57 22.06.2021.

Trebala nam je ovakva utakmica, izlile su se emocije, velike, a one nas nose, takvi smo, emocije su naš adrenalin, sada krećemo, nadam se i vjerujem, do novih velikih uspjeha, i navijačkog ludila...igraj moja Hrvatska...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije