Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE NIJE TRENER

Željko Kopić nakon samo tri i pol mjeseca napustio Bugarsku

Zagreb: Željko Kopić održao je konferenciju za medije
Emica Elvedji/PIXSELL
07.12.2022.
u 13:34

Kopić je na klupu Boteva stigao krajem kolovoza ove godine nakon što je najstariji bugarski aktivni nogometni klub vrlo loše ušao u sezonu i izgubio sve četiri prve utakmice u prvenstvu te ispao iz Europe.

Hrvatski nogometni trener Željko Kopić (45) nakon tri i pol mjeseca rada napustio je dužnost trenera bugarskog prvoligaša Boteva iz Plovdiva, a kao razlog se navode različite vizije ostvarivanja daljnjeg napretka kluba i momčadi između njega i klupskog vodstva.

Kopić je na klupu Boteva stigao krajem kolovoza ove godine nakon što je najstariji bugarski aktivni nogometni klub vrlo loše ušao u sezonu i izgubio sve četiri prve utakmice u prvenstvu te ispao iz Europe.

Tijekom svog boravka u Plovdivu Kopić je podigao klub s posljendjeg na 10. mjesto ljestvice.

"Došao sam u Bugarsku znajući koliki izazov predstavlja rad u Botev Plovdivu, ali to je bio izazov koji sam bio spreman prihvatiti. Došao sam pomoći i moj je glavni cilj bio stabilizirati momčad, napraviti napredak u igri te pomak sa zadnjeg mjesta na kojem se klub nalazio, a u tome sam, zajedno s igračima, uspio. Zahvaljujem svim navijačima na podršci, a igračima želim puno uspjeha u budućnosti", izjavio je Kopić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije