Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijeme za odlazak

Hrvatska poslala veliku belgijsku zvijezdu u mirovinu: 'Opraštam se, vrijeme je za nova lica'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium
STEPHANE MAHE/REUTERS
07.12.2022.
u 12:30

Eden Hazard je u dresu Chelseaja bio jedan od najboljih igrača Europe, dolaskom u Realu se potpuno ugasio

Belgija je uoči početka katarskog SP-a najavljena kao reprezentacija koja bi mogla napraviti veliku rezultat, ali doživjeli su crveni vragovi totalni fijasko. Uz Hrvatsku su označeni kao favoriti skupine, pa čak i najveći pretedenti za broj, no oprostili su se od Mundijala već u ranoj fazi natjecanja. Povodom neuspjeha, izbornik Roberto Martinez je podnio ostavku, a krenuli su i prvi oproštaji, Eden Hazard je u dobi od 31 godine odlučio kako više neće nastupati pod državnim stijegom. 

>> U studiju Večernjeg otkrivena životna priča Dominika Livakovića, otkrio ga je čovjek koji nije dočekao njegovu najveću noć: 'Mali buš videl, taj bu jednog dana svjetska klasa'

- Danas se okreće nova stranica... Hvala vam na ljubavi. Hvala vam na vašoj velikoj podršci. Hvala vam na svoj ovoj sreći koju dijelimo od 2008. Odlučio sam prekinuti svoju reprezentativnu karijeru. Nasljedstvo je spremno. Vrijeme je za nova lica, dečki nedostajat ćete mi' - napisao je Hazard na društvenim mrežama.

Igrač madridskog Reala je debitirao za belgijsku reprezentaciju 2008. godine i u 126 nastupa postigao je 33 zgoditka. S Belgijom je došao do polufinala svjetske smotre 2018. u Rusiji gdje je izgubila od prvaka Francuske, a zatim je u borbi za treće mjesto pobijedila Englesku. U Kataru je odigrao u sve tri utakmice skupine F, Belgijci su izgubili od Maroka, remizirali s kockastima i dobili Kanadu. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije