Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIONEL MESSI:

Želim osvojiti naslov, utakmica s Njemačkom najveća je u mom životu

Argentina's Lionel Messi  Photo: Press Association/PIXSELL
Association/PIXSELL
13.07.2014.
u 12:23

- Naši ljudi, Argentinci, oni su nas doveli ovdje. Ali san još nije gotov, želimo pobjedu, a spremni smo - kazao je Messi.

Kapetan Argentine Lionel Messi je prije finalne utakmice s Njemačkom navijačima poslao poruku u kojoj naglašava da je to najveći susret u njegovoj karijeri i da će dati sve od sebe da odigra utakmicu života.

- Igramo najvažniju utakmicu naših života za našu zemlju. Moji snovi i moje nade su se ispunili zbog teškog rada i odricanja momčadi koja je dala sve od sebe u svakoj utakmici. Znali smo da je to moguće - napisao je na svom Facebook profilu Messi i nastavio:

- Naši ljudi, Argentinci, oni su nas doveli ovdje. Ali san još nije gotov, želimo pobjedu, a spremni smo.

Sve je moguće, Argentina djeluje čvrsto i mogla bi umrtviti jureću Njemačku te im se osvetiti za poraz u finalu 1990. godine. Tad je na zalasku karijere, pokazalo se malo kasnije, bio možda i najveći, Diego Armando Maradona. Sad se za titulu najvećeg nameće Messi, ali "samo" prije toga mora osvojiti naslov prvaka svijeta.

>> Messi: Sve svoje rekorde bih mijenjao za naslov svjetskog prvaka

Ključne riječi

Komentara 2

KI
KiaraL
14:18 13.07.2014.

e nebuš pajdo

Avatar EU afrodita
EU afrodita
16:18 13.07.2014.

živi bili pa vidjeli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije