Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbojka

Zdeslav Barač se zbog bolesti odrekao najdražeg posla

Zdeslav Barač
Goran Stanzl/PIXSELL
09.03.2017.
u 07:00

Prije nego što je dao ostavku, Zdeslav Barač je, kao predsjednik HOS-a, uručio ostavku Frani Žaniću, direktoru reprezentacije.

Jedna štura obavijest na službenim stranicama Hrvatskog odbojkaškog saveza iznenadila je javnost. A ondje piše – Zdeslav Barač, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza, zbog zdravstvenih razloga dao je ostavku na funkciju predsjednika HOS-a.

Takvo što nije se dalo naslutiti iz brojnih razgovora koje smo u posljednje vrijeme vodili s gospodinom Baračem. Ni u jednom trenutku nije se požalio na kakvu bolest. Štoviše, imao je velikih planova. Uostalom, predsjednikovanje HOS-om bilo mu je najdraži posao. Kao predsjednik HOS-a, imao je veliku podršku čelnih ljudi Europskog i Svjetskog odbojkaškog saveza. Jučer se Barač nije javljao na brojne pozive.

– Ne znam puno više od vas. Osim da je Barač zaista bolestan i da zbog bolesti ne može kvalitetno obavljati svoj posao. Za sada sam v.d. predsjednika HOS-a dok ne sazovem sjednicu Skupštine. A kad će to biti, trenutačno još ne znam. Znam samo da se ja sigurno neću kandidirati za predsjednika – rekao je Ante Baković koji je jedno vrijeme bio predsjednik HOS-a, dok ga upravo Barač nije smijenio.

Prije nego što se povukao, Zdeslav Barač uručio je ostavku Frani Žaniću, direktoru reprezentacija. Izgleda da su se Žanić i Zlatan Kovač, direktor HOS-a, zakvačili te da je Kovač imao jače adute u rukama pa je Žanić morao otići.

– Sve akcije Hrvatskog odbojkaškog saveza idu svojim tijekom. Svi programi bit će ispoštovani. Sve je to prilično zbunjujuće, ali brzo će sve doći na svoje mjesto – rekao je Ante Baković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije