Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEČANO

Zdeslav Barač ugostio predsjednika CEV-a

Odbojka
VL
16.12.2015.
u 14:51

'Svi znamo koliko je teško izboriti OI, a još je teže vratiti se kući s olimpijskom medaljom.'

U zagrebačkom hotelu Palace održan je susret čelnih ljudi osam europskih nacionalnih odbojkaških saveza.

- Cilj nam je na ovakvim susretima sustavno i trajno unapređivati dosadašnje dobre odnose i podizati ih na još kvalitetniju razinu,obzirom da je izborom novog čelništva europske odbojke regija jugoistočne Europe dobila na svom značaju i specifičnoj težini – rekao je Zdeslav Barač, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza i član Izvršnog odbora europskog odbojkaškog saveza (CEV).

Uz Aleksandra Boričića, predsjednika CEV–a i Odbojkaškog saveza Srbije na sastanku su sudjelovali predsjednici europskih savezaDačho Lazarov (Bugarska), Ozkan Mutlugil, (Turska), Metod Ropret (Slovenija), Milutin Popović (Bosna i Hercegovina), Cvetko Pajković (Crna Gora) te Petar Jovanovski ( Makedonija).

- Uvjereni smo da će ovakvi susreti ubuduće pridonijeti razvoju niza novih zajedničkih aktivnosti i projekata u cliju prepoznavanja i ojačavanja odbojke na ovim prostorima,inače po broju igrača i igračica ,prema podacima UN–a,najmnogobrojnijeg sporta na svijetu –  zaključio je Borčić koji je nedavno u Luxemburgu svečanim okupljanjem odbojkašica, odbojkaša, trenera i odbojkaških dužnosnika pod nazivom - Road To Rio, najavio siječanjske europske kvalifikacijske turnire za plasman na Olimpijske igre 2016.

- Svi znamo koliko je teško izboriti OI, a još je teže vratiti se kući s olimpijskom medaljom – istaknuo je predsjednik CEV-a. Eventu u sjedištu CEV-a nazočio je i predsjednik FIVB-a dr. Ary S. Graça , a među brojnim gostima bio je i izbornik hrvatskih odbojkašica Miroslav Aksentijević.

Naše odbojkašice, podsjetimo, od 4. do 9. siječnja 2016. u Ankari igraju na turniru osam nacionalnih ekipa s kojeg prvo mjesto vodi izravno u Rio de Janeiro.

>> Srbijanski trener o životu o Sjevernoj Koreji: Država plaća račune, osigurava automobil...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije