Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos u Kijevu

Zbog nereda u Ukrajini utakmica Dinama i Valencije igra se na Cipru

Ukrajina
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.02.2014.
u 15:02

A upitno je odigravanje još jednog susreta. Naime, Tottenham bi trebao igrati protiv Dnjipra, ali još uvijek je upitno hoće li se to i dogoditi

Novi val nasilja i nereda na ulicama Kijeva utječe i na nogometne utakmice. S obzirom na kaos u glavnom gradu Ukrajine, u pitanje je došlo odigravanje susreta između kijevskog Dinama i Valencije. Uefa je jutros dala do znanja da razmatra mogućnost da se utakmica Europske lige odgodi, a konačna odluka je da se premjesti u drugu državu.

Tako će spomenuta dva kluba utakmicu odigrati u Nicosiji, glavnom gradu Cipra.

A upitno je odigravanje još jednog susreta. Naime, Tottenham bi trebao igrati protiv Dnjipra, ali još uvijek je upitno hoće li se to i dogoditi. Uefa još uvijek nije donijela odluku o toj utakmici.

>>Obračuni u Kijevu nastavljeni i noćas: 25 mrtvih, poginuo i novinar

Komentara 3

TB
Toni broo
16:02 19.02.2014.

Ovi tonu u rat.

DA
davos24
16:02 19.02.2014.

Zašto se ne igra u Lavovu? Pa ima Ukrajina hrpu gradova, nije Kijev Ukrajina

Avatar Idler 3
Idler 3
15:08 19.02.2014.

Kak je naš kapetan, jel sve vredu s njim !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije