Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGO POLUFINALE

Zaštitari, penali, raspucavanje i prava drama za prolaz Bandićevaca u finale Kutije

Zagreb: Krešimir Keta Bandić i Juicy Maraska igraju polufinale Kutije Šibica
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/9
28.12.2021.
u 20:10

Bandićevi su vodili 4:2, ali minutu i pol prije kraja imali su i stativu, no Jelovčićev treći gol manje od minutu prije kraja odveo nas je u lutriju, čupanje kose i raspucavanje

U drugom polufinalu 50. jubilarne Kutije šibica prava drama. Tri gola Jelovčića za Juicy Marasku nisu bila dovoljna protiv tri komada Božinovića za Krešimir Keta Bandić.

Bandićevi su vodili 4:2, ali minutu i pol prije kraja imali su i stativu, no Jelovčićev treći gol manje od minutu prije kraja odveo nas je u lutriju, čupanje kose i raspucavanje.

 Apsolutni junak dvoboja bio je i i zasad najbolji igrač Kutije Josip Božinović, koji je dvoboju zabio tri gola (8, 27, 28), a bio je i precizan u raspucavanju kada je pogodio još četiri puta.

Ivan Ivanković (18) je također zabio za Ketu, koja je vodila s 4-2, da bi Juicy pogocima Franca Jelovčiča (35, 40) izborio sedmerce. Jelovčić je također zabio "hat-trick", strijelac je bio i Tiho Novak (22), a ključni sedmerac je Marko Čolak obranio Žigi Čehu. 

PENALI:

Čeh  odmah zabija za Juicy, 5:4.
Ćorluka za Bandić, brani Jozić ostaje 5:4.
Jelovčić puca....Brani Čolak...ostaje 5:4.
Sesar za Bandić...gol 5:5.
Perić za Juicy, gol 6:5.
Božinović za Bandić, gol 6:6. 

RASPUCAVANJE!
ČEH za Juicy, gol 7:6
BOŽINOVIĆ, gol 7:7
ČEH, opet gol 8:7
BOŽINOVIĆ, gol 8:8
ČEH, BRANIIIII ČOLAAAK! 
BOŽINOVIIIIĆĆĆĆ ZA POBJEDU IIII....GOOOOOLLLLL! 8:9!!!! 

>> Pogledajte drugu utakmicu polufinala:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije