Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA NA TERENU

VIDEO Prgomet 13 sekundi prije kraja poslao 'doktore' u finale najjačeg turnira u državi

Zagreb: Keraterm Centroplinomont i Poliklinika Milojević igraju polufinale Kutije Šibica
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
28.12.2021.
u 18:35

- Nismo ih smjeli podcijeniti, a nismo to ni napravili. Kvaliteta je presudila, mislim da nije pobjeda dolazila u pitanje. Nemamo želje, nema favorita, sve su ovo utakmice 50:50. Mi smo u finalu i samo čekamo protivnika - rekao je nakon utakmice Davor Kanjuh

Mihovil Prgomet donio je pobjedu i veliko slavlje Poliklinici Milojević u polufinalu jubilarnog 50. izdanja najboljeg malonogometnog turnira u državi - Kutije Šibica. Uz predivnu podršku s tribina, pobijedili su ekipu Keraterm Centroplinomonta rezultatom 4:2.

 Kanjuh, Čekol, Prgomet i Grbeša su bili strijelci za izabranike Juraja Fabijanića, a za protivniek su zabili Lekić i Bandić. Podsjetimo, Poliklinika je 2017. godine već podigla pobjednički pehar, a sada je na korak do ponavljanja tog velikog podviga.  

U nekim se trenucima činilo kao da će Keraterm uspjeti srušiti velike favorite i to nakon što su 'doktori' vodili 3. U dvije minute i dva prekida su Lekić i Bandić vratili nadu protivnicima, ali Prgometov pogodak u finišu susreta riješio je sve dileme 13 sekundi prije kraja.

- Nismo ih smjeli podcijeniti, a nismo to ni napravili. Kvaliteta je presudila, mislim da nije pobjeda dolazila u pitanje. Nemamo želje, nema favorita, sve su ovo utakmice 50:50. Mi smo u finalu i samo čekamo protivnika - rekao je nakon utakmice Davor Kanjuh.

Utakmicu 1. polufinala možete pogledati ovdje:

28.12.2021., Zagreb - Dom sportova, dvorana II. 50. Malonogometni turnir Kutija Sibica, polufinale glavnog turnira (seniori). Keraterm Centroplinomont - Poliklinika Milojevic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije