Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEZONA ZA PAMĆENJE

Zasluženo priznanje! Dva igrača Dinama u najboljoj postavi Europske lige

Igor Soban/PIXSELL
31.05.2021.
u 20:10

Oršić je uvršten među najbolje veznjake zajedno s Brunom Fernandesom, McTominayem i Pogbom (Manchester United), Parejom i Capoueom (Villarreal), Pellegrinijem (Roma) te Provodom (Slavia Prag)

Hrvatski nogometni reprezentativci i članovi zagrebačkog Dinama, vratar Dominik Livaković te ofenzivac Mislav Oršić izabrani su u "All Star" momčad ovosezonske Europske lige.

Livaković i Oršić bili su među najzaslužnijima za prolazak Dinama do četvrtfinala Europske lige te su s pravom izabrani među 23 igrača koji čine "All Star" momčad natjecanja. Uz Livakovića, među trojicom najboljih vratara su još junak finala Rulli iz Villarreala te Pau Lopez iz Rome.

Oršić je uvršten među najbolje veznjake zajedno s Brunom Fernandesom, McTominayem i Pogbom (Manchester United), Parejom i Capoueom (Villarreal), Pellegrinijem (Roma) te Provodom (Slavia Prag).

Komentara 1

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
21:35 31.05.2021.

A Kanga? Njega nema? Šteta..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije