Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAŽETE LI SE?

Poručili iz Dinama: Ovo je bila najbolja sezona u 110 godina povijesti kluba!

Zagreb: Dinamo protiv Šibenika u 36. kolu Prve HNL
Sanjin Strukic/PIXSELL
31.05.2021.
u 19:45

Nadalje, Izvršni odbor je na temelju svojih ovlasti donio i odluku o novom četverogodišnjem mandatu postojećoj Upravi kluba jer je svojim dosadašnjim radom i rezultatima stvorila vjeru da će Dinamo i u idućem razdoblju biti rezultatski uspješan, financijski stabilan i organizacijski posložen, kako bi takav osigurao nove klupske uspjehe.

Na danas održanoj sjednici Izvršnog odbora GNK Dinamo analizirani su sportski, financijski i organizacijski rezultati kluba, stoji na službenoj web-stranici kluba, a priopćenje prenosimo u cijelosti.

U tom kontekstu iskazana je jedinstvena ocjena da osvajanje naslova prvaka Hrvatske, zatim nacionalnog Kupa te igranje četvrtfinala UEFA Europa lige u kojem je Dinamo ispao od kasnijeg pobjednika natjecanja Villarreala predstavlja najuspješniju sezonu u 110-godišnjoj povijesti kluba. 

Sve to ostvareno je unatoč velikim izazovima izazvanih prvenstveno pandemijom COVID–19, ali i stalnim udarima kojima su klub i njegovo čelništvo izloženi. Zbog toga Izvršni odbor upućuje iskrene čestitke i zahvalu igračima, trenerima i zaposlenicima kluba, jer su svojim predanim radom i odricanjem presudno doprinijeli ostvarenju iznimnih sportskih rezultata te visokoj razini financijske i organizacijske stabilnosti kluba. Isto tako, Izvršni odbor zahvaljuje članovima Skupštine i Nadzornog odbora na pokazanom zajedništvu i odgovornom djelovanju za dobrobit Dinama.

Izvršni odbor na sjednici je dao smjernice Upravi kluba o tome da se s glavnim trenerom i sportskim direktorom Damirom Krznarom te članovima stručnog stožera potpiše novi četverogodišnji ugovor, čime se osnažuje pozicija glavnog trenera i njegovih suradnika te time omogućava kontinuitet ostvarenja visokih klupskih ciljeva – osvajanja naslova prvaka Hrvatske, nacionalnog Kup natjecanja te plasman u UEFA-inu Ligu prvaka ili Europa Ligu.

Nadalje, Izvršni odbor je na temelju svojih ovlasti donio i odluku o novom četverogodišnjem mandatu postojećoj Upravi kluba jer je svojim dosadašnjim radom i rezultatima stvorila vjeru da će Dinamo i u idućem razdoblju biti rezultatski uspješan, financijski stabilan i organizacijski posložen, kako bi takav osigurao nove klupske uspjehe.

Ovakvim odlukama je zadržana i osigurana stabilnost kluba u svim njegovim aspektima te su stvoreni temelji da se u partnerskom odnosu s Gradom Zagrebom ostvari strateški klupski projekt izgradnje novog Dinamovog doma na jedinom mogućem mjestu – u Maksimiru. Nadamo se i vjerujemo da će nova gradska uprava, u sklopu svojih ovlasti i na temelju vlastite odgovornosti, s ishodištem u vlasništvu postojeće infrastrukture, donijeti potrebne odluke o stvaranju okvira za gradnju novog stadiona. GNK Dinamo se u tom smislu sa svim svojim kapacitetima stavlja na raspolaganje u stvaranju zajedničke platforme za ostvarenje ovog iznimno važnog projekta za Grad Zagreb i Dinamo.

 

Ključne riječi

Komentara 2

FR
freeshooter
20:45 31.05.2021.

Ovi veliki i povijesni uspjesi našeg Dinama, su odraz isto tako velikog i predanog dugogodišnjeg rada Uprave, vođenih sa vizijom jednog čovjeka, viši nivo se stvara i doseže samo sa vizijom, zato hvala svima, upravi i čelništvu, no pitanje stadiona nemože više čekati niti dana, niti sekunde, to je sada i pitanje opstojnosti, i razvoja Dinama, time i hrvatskog nogometa...ale ale dinamo ale...

AR
Armagedon13
20:39 31.05.2021.

Ajmooo....,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije