Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADRIA TOUR

Zaražena i trudna supruga srpskog tenisača, Đoković danas objavljuje rezultate

Aleksandra Troicki
Foto: Instagram
23.06.2020.
u 09:41

Zaražena supruga Aleksandra Troicki u poodmakloj je fazi trudnoće, a trebala bi roditi u srpnju.

Srpski tenisač Viktor Troicki treći je igrač koji je nastupio na Adria Touru i na testiranju je bio pozitivan na koronavirus, objavljeno je sinoć.

– Točno je da smo supruga i ja pozitivni. Ona je testirana u petak, a kći i ja u nedjelju nakon što smo doznali da je supruga pozitivna. Kći je negativna, a supruga i ja pozitivni – potvrdio je Troicki za Telegraf.

Zaražena supruga Aleksandra Troicki u poodmakloj je fazi trudnoće, a trebala bi roditi u srpnju.

Danas ćemo doznati je li Novak Đoković zaražen koronavirusom. Prvi tenisač svijeta nije se testirao u Zadru već je to obavio u Beogradu, a tijekom dana će se obratiti medijima.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar dmitarXX
dmitarXX
10:19 23.06.2020.

Tocno u podne, ili?

KO
koliba
10:32 23.06.2020.

Sve više vjerujem da je Đole došao u Hr vec zaražen ... trebalo je narušiti Hrvatski turizam, međutim kako Hrvatska nema tajnu službu nitko ovaj slučaj neće istražiti ...

AV
anemicna_vagina
09:55 23.06.2020.

Bravo za naš hadezeovski stožer, bravo za naše Velike vođe Andreja i Miljorada. Hrvatska i Srbija sigurne zemlje, vjerodostojno, nema nedodirljivih osim Plenkovića koji jedini ne treba u samoizolaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije