Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva liga

Zadar želi izbjeći peti poraz u nizu

'nogomet....Zadar..Istra....26.09.2009. snimio Dino Stanin/VML'
'Photoshop'
24.10.2009.
u 13:13

Uoči još jedne domaće utakmice danas s Rijekom, nogometašima Zadra ponovno nad glavama visi Damoklov mač. Naime, Zadrani su se i prošlog petka iz Zaprešića vratili bez bodova, što im je već četvrti gostujući poraz za redom.

I opet je momčad sa Stanova skupo stajala dekoncentracija, no za razliku od dosadašnjih predstava s gostovanja kad su pogotke primali u prvih 20-ak minuta, s Interom dva pogotka vrijedna poraza, a nakon vodstva 2:3, primili su u zadnjih desetak minuta. Trener Zadrana Dalibor Zebić ponovno je stoga ovog tjedna, osim o taktici, igrače morao i psihički pripremiti.

- Stalno ih upozoravam da trebaju zadržati mirnoću i prisebnost. Prečesto nam se događa da olako primamo pogotke nakon naših pogrešaka ili da izgubimo loptu 25, 30 metara od naših vrata, čime suparniku izravno stvaramo šansu – upozorio je Dalibor Zebić koji vjeruje kako će njegovi igrači protiv Rijeke, kao i u dvobojima s ostalim kvalitetnim suparnicima, odigrati motivirano te se pobjedom izvući iz nezahvalne bodovne situacije.

A Šibenčani, osokoljeni pobjedom nad Hajdukom na Poljudu u prošlom kolu, gostuju kod Istre. Iako na prvi pogled domaćin nije protivnik koji bi mogao zagorčiti život jako dobrim Šibenčanima, njihov trener Branko Karačić poziva na oprez.

Karačić ne mijenja sastav
– Istra je jako čvrsta momčad, njihov trener Scorija složio je momčad po uzoru na talijanske. Iako to ne sugerira trenutačno njihovo mjesto, mislim da će nam biti jako teško probiti obranu. Bit će teška utakmica, a ja od svojih igrača očekujem maksimalni angažman – kaže trener Branko Karačić.

A na igralište bi trebao poslati istu jedanaestoricu kao prošle nedjelja na Poljudu, momčad koja pobjeđuje, zna to očito dobro trener Branko Karačić, ne mijenja se.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije