Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO FORMOM

Za Dalićevog igrača bori se "pola Europe": Posvađat će Bayern i Borussiju!

GER, 1. FBL, VfB Stuttgart vs Borussia Dortmund
Foto: EXPA/ Eibner/ Wolfgang Frank
1/3
11.06.2022.
u 14:00

Već se pisalo da ga u svoje redove ovoga ljeta žele dovesti engleski velikani Chelsea, Arsenal i Tottenham te talijanski Juventus i Napoli, a povezivao se i s Barcelonom.

Iza hrvatskog reprezentativca Borne Sose (24) najbolja je sezona u karijeri. Za svoj je Stuttgart nastupio u 30 utakmica, postigao je dva pogotka te upisao deset asistencija.

Dovoljno je reći da Sosa igra toliko dobro da je Njemačka napravila sve kako bi promijenio nogometnu nacionalnost i zaigrao za Elf. I on je sam to htio, no to nije uspjelo pa je postao seniorski reprezentativac Hrvatske. Osim toga afirmirao se kao najbolji mladi lijevi bek u Bundesligi.

U prošloj sezoni Stuttgart se jedva spasio od ispadanja, ali zato se Sosa nametnuo i želja je mnogih nogometnih velikana. Najčitaniji njemački list Bild otkriva da se Bayern i Borussia Dortmund bore za mladog Hrvata.

U Borussiji se nadaju da bi im se Sosa mogao pridružiti zajedno s austrijskim napadačem Sašom Kalajdžićem, u kojemu vide nasljednika za svojeg dosadašnjeg glavnog napadača Erlinga Haalanda, koji će od sljedeće sezone igrati za engleski Manchester City.

PHOTO MONTAGE: FC Bayern is working on signing Stuttgart star Sosa. Borna SOSA (VFB Stuttgart), action, single image, cut single motif, half figure, half figure, football 1st Bundesliga season 2020/2021, 3rd matchday, matchday03, VFB Stuttgart (S) - Bayer Leverkusen (LEV) 1-1, am 03.10.2020 MERCEDES BENZ ARENA, DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.EDITORIAL USE ONLY. ¬ Photo: Frank Hoermann/SVEN SIMON/DPA
Foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON/DPA

Dodaje se i da je poznata cijena za koju ga je njegov klub spreman prodati, a to je 25 milijuna eura.

Već se pisalo da ga u svoje redove ovoga ljeta žele dovesti engleski velikani Chelsea, Arsenal i Tottenham te talijanski Juventus i Napoli, a povezivao se i s Barcelonom. Britanski mediji objavili su da je novom treneru Manchester Uniteda Eriku Ten Hagu prvi cilj transfer Sose.

Bilo kako bilo, već sama lista klubova koji ga žele iznimno je laskava.

Komentara 2

RE
RedTree
14:31 11.06.2022.

U Bayernu pored Daviesa baš će se naigrati. Jedino kao rotacijski igrač.

PR
prajdali100
18:34 11.06.2022.

Ako je istina da ga toliko klubova želi onda zaista vrijedi.Po meni,za sada,ne igra ništa posebno.Bar u Reprezentaciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije