Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ĆE U RING 13.4.?

Wilder odbio Joshuu: Već imamo borbu o kojoj svi pričaju

Fury
Foto: Reuter/PIXSELL
1/7
25.12.2018.
u 15:52

Iako je meč s Joshuom nešto o čemu se dugo priča po medijima i boksačkim krugovima, činjenica je ta da se Wilderu teško može zamjeriti na ovoj odluci.

Iako Anthony Joshua i njegov promotor Eddie Hearn uporno lobiraju za borbu mladog Britanca i Deontaya Wildera na Wembleyju 13. travnja, od iste izgleda neće biti ništa, barem ne na taj datum, piše Fightsite.hr.

To je vrlo jasno u razgovoru za FightHype otkrio američki prvak koji je mišljenja da nema smisla sada prihvaćati meč protiv Joshue, dok s druge strane ima neriješenih računa s Tysonom Furyjem.

- Bilo bi glupo boriti se s nekim drugim kada već imate borbu o kojoj svi pričaju. To bi jednostavno bilo glupo. Definitivno sam za borbu s Furyjem. Nas dvojica moramo odraditi revanš. Bila je to kontroverzna borba i kada je tako onda ju morate ponoviti - poručio je vlasnik WBC-ovog pojasa.

Iako je meč s Joshuom nešto o čemu se dugo priča po medijima i boksačkim krugovima, činjenica je ta da se Wilderu teško može zamjeriti na ovoj odluci. Kao prvo, meč s ‘Kraljem Cigana’ je bio odličan i ne bi bilo loše riješiti sve dvojbe prije okršaja u kojem bi mogao postati vlasnikom svih prestižnih titula. Pored toga, s pobjedom u zadnjem nastupu bi vjerojatno imao bolju pregovaračku poziciju jer poznato je kako mu Hearn ne nudi financijske uvjete kakve bi zaslužio jednim takvim spektaklom.

Strani mediji ovu Wilderovu odluku opisuju kao neku iz ‘stare škole boksa’ te pritom ističu da je ‘Brončani bombarder’ osoba koja se neće zadovoljiti neodlučenim ishodom i koja jednostavno mora dokazati sebi, ali i drugima, da je bolji borac od Furyja.

>> Pogledajte i gostovanje Filipa Hrgovića na Večernji TV-u

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
19:35 25.12.2018.

Deontay, Joshua, Dillian , Anthony i eto i Usyka jos malo. Heavy weight je ponovo ziv!

DU
Deleted user
16:36 25.12.2018.

Fury će ga uspavati ovaj put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije