Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA 3. MJESTO

Vukas: Lokomotivu volimo zvati Dinamo II

11.02.2015., Mladina, Jastrebarsko - Hrvatski nogometni kup, cetvrtfinale, prva utakmica, NK Vinogradar - HNK Hajduk. Hari Vukas. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Goran Jakus/PIXSELL
28.04.2015.
u 14:58

- Tomislav Ivković već nekoliko godina dobro vodi Lokomotivu. Imaju nekoliko igrača posuđenih iz Dinama i volimo ih zvati Dinamo II.

Hajduku sutra u 31. kolu domaćeg prvenstva na Poljud dolazi Lokomotiva. Trener Hari Vukas je najavio utakmicu s izravnim konkurentnom u borbi za treće mjesto.

- Neću reći da nas čeka važna utakmica jer je svaka važna. Nova tri boda donijela bi nam psihičku stabilnost - rekao je Vukas pa se osvrnuo na protivnika:

- Tomislav Ivković već nekoliko godina dobro vodi Lokomotivu. Imaju nekoliko igrača posuđenih iz Dinama i volimo ih zvati Dinamo II.

Prokomentirao je i stanje u momčadi.

- Kartonirani su Milevski, Maloku i Vršajević. Od ozlijeđenih sigurno nema Nižića i Balića. Kalinić, Maglica i Gotal priključili su se treninzima, a kasnije ćemo vidjeti tko će konkurirati za nastup.

>> Tudor popio ponoćnu kavu s momčadi Hajduka

Komentara 13

Avatar petrolio
petrolio
15:17 28.04.2015.

ovaj vukas se na sad početku bahati kao nekad tudor i ekipa, a kad ih iz oni s dna tablice natamburaju, onda će se skriti u mišju rupu

Avatar feudalac
feudalac
15:15 28.04.2015.

...ajde šuti, ionako ćeš dobiti nogom u guzicu do ljeta.

SX
sudbina x
15:41 28.04.2015.

E moj Vukas nikad od tebe veliki trener jer nemaš osječaj za taktiku.Možda si prije ove izjave imao šansu ali ovom glupom izjavom si mobilizirao Lokomotivu do krajnjih granica.Tako da bodove možeš zaboraviti..!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije