Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK Uoči dvoboja sa Zadrom trener Vučević je jasan

Vučević: Želim deset pobjeda do zimske stanke

Goran Vučević
Foto: Miranda Cikotić / 24 sata
25.10.2008.
u 15:29

Pun optimizma, unatoč izostancima Josipa Skoke i Ivana Strinića, Hajdukov je trener Goran Vučević uočio današnjeg gostovanja u Zadru. Hajduk nije deset godina poražen u Zadru, ali Vučević se time ne opterećuje. Statistika njega ne zanima, on gleda samo utakmicu po utakmicu.

Nastavak tradicije
– Ajde da mi to nastavimo. Ono što je dobro, neka se ponavlja. Bit će to tvrda i teška utakmica, tako je bilo i u onom našem poljudskom dvoboju. Neće biti lako. Imamo dosta informacija, znamo sve o njima. Ali, mene u prvom redu zanima moja momčad – rekao je Vučević.

Zadru situacija na tablici nije baš sjajna. Dvoboj s Hajdukom jedan je od onih “biti ili ne biti”.

– I nama je biti ili ne biti. Tako gledam na tu utakmicu. Svaka utakmica nam je važna. Imamo sedam utakmica do zimske stanke, ne želim ništa kalkulirati. Želim sve pobjede do kraja, i u prvenstvu i u kupu, a to je deset utakmica. U ovom me trenutku zanima samo Zadar i ta tri boda – jasno će Vučević.

Hajduk je u problemu postizanja golova iz igre.

– Zabrinjava me ta realizacija, u posljednje dvije utakmice imali smo deset “mrtvih” prigoda, a nismo postigli gol iz igre – rekao je Vučević.

Posljednjih dana top-tema je odlazak Nikole Kalinića.

Vučević ima igrače koje bi želio kao nadomjestak za Kalinića, ali o tome sada ne želi govoriti. No, razgovarao je s Kalinićem.

Razgovor s Kalinićem
– Rekao sam mu da se mora koncentrirati na treninge. Drago mi je da se za jednog našeg igrača zanima velika Valencia. Kalinić sada trenira puno bolje nego prije, osjećam da je zreliji. I prije je trenirao dobro, no ne da nije htio, nego je morao trenirati žešće kako bi radio ispravio svoje nedostatke, te kako bi njegove vrline još više došle do izražaja. Ne ide mi u prilog ova priča o njegovu odlasku – rekao je Vučević.

Bijeli će prema Konavlima, na Kup ogled s Konavljaninom već u ponedjeljak.

– Ne bih želio da se ponovi onaj umor od putovanja. Ona La Coruna nam je pouka, samo kad se sjetim koliko nam je to štetilo – zaključio je Vučević.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije