Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIUDAD KOMPLETAN NA FINAL FOURU

Vori bez dodatnih sankcija EHF-a

Igor Vori
Dalibor Urukalović/Pixsell
20.05.2010.
u 21:21

Arbitražna komisija Europske rukometne federacije (EHF) odlučila je da neće dodatno sankcionirati hrvatskog reprezentativca iz redova njemačkog HSV-a Igora Vorija i Akuizua Aguinagaldea iz Ciudad Reala.

U 41. minuti utakmice, u kojoj je aktualni europski i španjolski prvak Ciudad Real slavio 35-27, te je nadoknadivši 22-26 iz hamburškog sraza izborio polufinale natjecanja, nekolicina igrača obiju momčadi počela je verbalni i fizički obračun koji je okončan isključenjima Akuizua Aguinagaldea (Ciudad) i Igora Vorija (HSV).

Nakon istražnog postupka, Arbitražni tribunal EHF-a odlučio je da niti jednog od njih dvojice neće dodatno kažnjavati.

To znači da će Julen Aguinagalde Akuizu biti na raspolaganju svojoj momčadi na Final Fouru Lige prvaka koji će se odigrati 29. i 30 svibnja u Kölnu, u Lanxess Areni koja prima oko 19.000 gledatelja. Podsjećamo, ždrijeb je odlučio je da će u polufinalu Final Foura rukometne Lige prvaka igrati Ciudad Real i Kiel, te Čehovski medvjedi i Barcelona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije