Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA DUBAI

Vlasnicima prekipjelo: Nekadašnji strateg Dinama ostao bez posla

Goran Stanzl/PIXSELL
04.02.2021.
u 12:00

Al Nasr je slavio samo jedanput u posljednjih pet prvenstvenih utakmica

Krunoslav Jurčić, nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac i strateg Dinama, dobio je otkaz u Al Nasru nakon što je u nedjelju na gostovanju poražen od Al Jazire s 3:0.

Al Nasr je slavio samo jedanput u posljednjih pet prvenstvenih utakmica, te se nakon 14 kola nalazi na petome mjestu tablice uz 24 boda, 11 manje od vodećeg Al Sharjaha.

Jurčić je klub iz Dubaija vodio 16 mjeseci, a uprava kluba već je odredila njegova nasljednika. Momčad će preuzeti Argentinac Ramon Diaz, koji je posljednji angažman imao u brazilskom Botafogu. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
12:34 04.02.2021.

Sad je spreman za Dinamo.

EI
eightball
01:48 25.02.2022.

Čudno kako Krunin čuveni "ROMB" u Dubaiju nije funkcionirao kao u HNL kad je imao Maminja da pogura kad god je trebalo tj.dok god je u prvih 11 slučajno gurao baš igrače na čijim transferima Mamic Soccer Agency nije, a niti bi jednog eura zaradio, al je zato Glava imao "privatni ugovor(doživotni)" sa tim igračima, Lovu od transfera je pislije i tak bez ičijeg pitanja viška izvukao iz Dinama na ovaj ili onaj način. Jednim udarcem dvije muhe.

DH
dalibor.hren
15:25 05.02.2021.

Al se Nasro ga potjerao!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije