Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Kobešćak uoči Szolnokija: Čeka nas najteža utakmica sezone

Vjekoslav Kobešćak
Goran Kovacic/pixsell
27.11.2015.
u 14:49

Igrač Juga, Paulo Obradović rekao je kako igra njegove momčadi izgleda jako dobro, te dodao kako je najbitnije da u subotu dođe što više gledatelja, a kao najveću opasnost u redovima gostiju naveo je centra Gabora Kissa.

Očekujemo najtežu utakmicu ove sezone jer je Szolnoki momčad koja ima čak deset reprezentativaca, a konkuriraju i za najbolju momčad Europe, rekao je u petak u trener vaterpolo kluba Jug CO, Vjekoslav Kobešćak.

- Očekujemo tešku, ali kvalitetnu utakmicu. Szolnoki ima šest mađarskih, tri srpska i jednog australskog reprezentativca. Naša obrana mora biti na visini, jer se ovakve utakmice ne mogu pobijediti ako nisi najbolji u obrani. Moramo održati dobar kontranapad koji nas krasi ove godine i probati zaustaviti njihove najbolje strijelce - izjavio je Kobeščak na konferenciji za novinare uoči utakmice 3. kola LEN Lige prvaka između Jug CO i Szolnokija, koja se igra ove subote u bazenu u Gružu.

Igrač Juga, Paulo Obradović rekao je kako igra njegove momčadi izgleda jako dobro, te dodao kako je najbitnije da u subotu dođe  što više gledatelja, a kao najveću opasnost u redovima gostiju naveo je centra Gabora Kissa.

- On je izrazito jak na dva metra i njihov napad ovisi puno o njemu. Kad njega nema onda je to jedna potpuno druga priča, ali mislim da imamo rješenje i za to - kazao je Obradović.

Uoči konferencije za novinare VK Jug CO i osiguravajuća kuća Croatia osiguranje potpisali  su novi jednogodišnji sponzorski ugovor po kojem će i naredne sezone jedan od najboljih vaterpolskih klubova Starog kontinenta uz svoje ime nositi i ime najveće hrvatske osiguravajuće kuće.

>> Pobjede Primorja, Mladosti i Mornara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije