Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A TO NIJE SVE...

VIDEO Srpski trener pogođen u leđa, pao na koljena, svi gledali što se događa

30.04.2022.
u 22:05

Uslijedila je manja gužva između nogometaša, a Lalatoviću su prišli liječnici. Ipak, ubrzo je ubrzo ustao i zagrlio igrača koji ga je pogodio

Kontroverzni noogmetni trener Radničkog iz Kragujevca, Nenad Lalatović, doživio je neugodnu situaciju tijekom prvog poluvremena gostovanja Novom Pazaru. Naime, dok je Lalatović  stajao pored terena, jedan ga je nogometaš domaće ekipe, točnije - Mirza Delimeđac - slučajno pogodio loptom u leđa, a čini se kako je udarac bio dosta snažan.

Naime, Lalatović je priredio pravu malu dramu u jednom činu. On se uhvatio za leđa, pao na koljena, a navijači koji su u velikom broju popunili tribine, sve su budno pratili.

Uslijedila je manja gužva između nogometaša, a Lalatoviću su prišli liječnici. Ipak, ubrzo je ubrzo ustao i zagrlio igrača koji ga je pogodio.

A to je, što je najbolje, bila već druga scena u kojoj je Lalatović sve oči privukao na sebe. Naime, prije početka utakmice trener Radničkog je odlučio braniti svoje ime protiv određenih medijskih napisa u tamošnjim novinama, a pri tome je pokazivao mobitel i kunio e u svoje troje djece.

Nije ovo prvi puta da je Lalatović u centru paženj, a vjerojatno ni posljednji.

>> Najuzbudljivije trenutke susreta pogledajte ovdje.

>> Umro Mino Raiola:

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Idler
Idler
22:29 30.04.2022.

Bogek moj dragi 🤦‍♂️

Avatar decani
decani
00:07 01.05.2022.

A sta drugo ocekivati od aljbanci???

Avatar Tombstone
Tombstone
00:58 01.05.2022.

Pa kaj onda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije