Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SLAVLJU

VIDEO Snimka koja je 'srušila' internet: Modrić pokušava voziti bus s Madriđanima

Screenshot
30.04.2022.
u 23:06

Iako su još ostala četiri kola do kraja, a neke momčadi moraju odraditi i pet utakmica, bodovna prednost Reala je pred svima nenadoknadiva. Inače, ilustracije radi, Barcelona je 26 puta bila prvak Španjolske, dok je treći na toj ljestvici madridski Atletico s 11 naslova

Domaćom pobjedom od 4-0 protiv Espanyola, u ogledu 34. kola španjolske La Lige, nogometaši madridskog Reala su i matematički osigurali novi naslov prvaka, 35. u povijesti.

Iako su još ostala četiri kola do kraja, a neke momčadi moraju odraditi i pet utakmica, bodovna prednost Reala je pred svima nenadoknadiva. Inače, ilustracije radi, Barcelona je 26 puta bila prvak Španjolske, dok je treći na toj ljestvici madridski Atletico s 11 naslova.

Junak ove utakmice bio je Brazilac Rodrygo koji je u prvom poluvremenu dva puta lomio katalonsku obranu i vratara za 2-0, dok je početkom nastavka Marco Asensio povećao na 3-0. Ni ova utakmica nije mogla proći bez gola Benzeme koji je u 81. minuti postavio konačnih 4-0 i slavlje je moglo početi.

Osim fešte na travnjaku, krenulo je 'ludilo' u cijelome gradu. Igrači su u autobusu prolazili ulicama Madrida, a u jednome je trenutku za volan došao i Luka Modrić te i sam htio voziti svoje suigrače uz širok osmijeh na licu.

>> Preminuo Mino Raiola:

Komentara 5

Avatar comandante
comandante
06:52 01.05.2022.

dobro je da se sitija da nema vozačku...

Avatar decani
decani
03:46 01.05.2022.

Ne zna ni porez platiti...

Avatar Tombstone
Tombstone
00:47 01.05.2022.

A kolega Cesic Rojs je sada ponosan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije