Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI KUT

VIDEO Snimka koja dokazuje da je Dinamov drugi penal u 98. minuti protiv Osijeka jako sporan

Osijek: NK Osijek i GNK Dinamo susreli su se u 7. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/8
06.09.2023.
u 08:22

Bruno Marić je još prije najavio kako se neće svirati ''lagani penali'', ali ovaj sasvim sigurno spada u tu kategoriju

Osijek i Dinamo odigrali su infarktnu utakmicu u derbi susretu sedmog kola na Opus Areni u kojoj su na kraju slavili plavi golom iz drugog kaznenog udarca u 98. minuti. Mario Zebec i Ivan Bebek došli su pod povećalo javnosti nakon što su ih prozvali trener Stjepan Tomas i sportski direktor Ivica Kulešević. 

Šef sudačke komisije Bruno Marić sazvao je konferenciju za novinare na kojoj je branio svoje suce i tvrdio da su oba penala čista, no je li to baš tako? I dok je Nejašmićevo igranje rukom prikazano uz pomoć svih sila tehnologije, Bruno Marić nije objavio snimku drugog penala Dinama koji je jako sporan nego je samo ustvrdio da je Mkrtchyan udario stopera Dinama i napravio faul za jedanaesterac.

VEZANI ČLANCI:

Vrlo je moguće i da produkcija nema dovoljno kamera pa HNS nije mogao doći do snimke iz ovog kuta.

Marić je još prije najavio da se neće suditi lagani penali, što u ovom slučaju Dine Perića i nije baš bio slučaj. A je li ovo dovoljno za kazneni udarac, prosudite sami...

VIDEO: HNS objavio snimku iz VAR sobe

Komentara 116

ZG
zg1985
08:52 06.09.2023.

cinjenica je da bi se ovakav kontak na livaji odmah oznacio kao kazneni udarac i nitko nebi smio reci nista protiv..pametnom dosta

EJ
ejStef
08:39 06.09.2023.

Snimka pokazuje da je udarac nogom postojao. I što sad?

CV
cvix
09:40 06.09.2023.

Da su mu namjere poštene autor bi se potpisao pod ovaj članak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije