Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

VIDEO Slavni nogometaš se mlatio s osmoricom ispred noćnog kluba, šake letjele na sve strane

Jamaal Lascelles
Printscreen
29.08.2023.
u 18:30

Doletjela je boca votke, a Lascelles je na to počeo tući sve od redom. Brat nogometaša završio je krvav, a prijatelj u nesvijesti 15 minuta nakon što je dobio udarac nogom u glavu.

Engleski tabloid Daily Mail objavio je snimak na kojem se vidi kako se kapetan Newcastlea Jamaal Lascelles (29) tuče s čak osmoricom nepoznatih muškaraca.

Snimka je navodno nastala 20. kolovoza kada je Lascelles izašao u noćni klub u društvu brata i jednog prijatelja. Prilikom izlaska iz noćnog kluba, netko je Lascellesovog brata laktom u vrat. Branič Newcastlea na to je odgurnuo tu osobu nakon čega je uslijedio kaos.

Doletjela je boca votke, a Lascelles je na to počeo tući sve od redom. Brat nogometaša završio je krvav, a prijatelj u nesvijesti 15 minuta nakon što je dobio udarac nogom u glavu.

Lascellesu su upućene prijetnje da će ga upucati, a svjedoci kažu da je djelovao u samoobrani i da je štitio brata. Napadači su pobjegli, a policija istražuje slučaj.

 

Komentara 1

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
12:38 30.08.2023.

Multikultura? Zar je samoobrana kad se pokuša filetirati osmoricu? Najobičnije divljaštvo. Udariti loptu zna, ali je sve drugo zakazalo. >>> Pri samoobrani je iznimno dozvoljeno koristiti silu, ali samo u onoj mjeri u kojoj je potrebna za obranu. Pravo na samoobranu također je utemeljeno i u ... pao Suljo na Mehin nož 45 puta ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije