Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVAT JE POPULARAN

VIDEO Slaven Bilić potpuno opčinio Engleze, pogledajte što su napravili njemu u čast

Bilić
Foto: Pixsell/Reuters
1/6
04.08.2019.
u 10:28

Bivši hrvatski izbornik već je impresionirao navijače West Bromwicha koji su skandirali njegovo ime i osmisli pjesmu njemu u čast

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić jučer startao pobjedom u drugoj engleskoj ligi nakon što je njegov WBA slavio kod Nottingham Foresta s 2:1. 

Bilićev WBA je do trijumfa stigao preokretom, a za njega je zaslužan ponajviše vratar Nottingham Foresta Kosovara Arijaneta Murica. On je vrlo lošim intervencijama dopustio Edwardsu i Phillipsu da postignu golove.

A bivši hrvatski izbornik već je impresionirao navijače West Bromwicha koji su skandirali njegovo ime i osmisli pjesmu njemu u čast koja glasi:

"Slaven Bilić
On mrzi Villu
On je iz Hrvatske
On voli Baggiese."

A debi u prvenstvu je komentirao i Bilić.

- Mislio sam reći da su bodovi najvažniji, ali smo zaista odigrali dobro. Pokazali smo karakter u drugom poluvremenu. Zaslužili smo ovu pobjedu - rekao je Bilić.
 

Ključne riječi

Komentara 13

KA
kajinx
11:47 04.08.2019.

Slučajni N(ik)o Cro!

KA
kajinx
11:48 04.08.2019.

Bravo Slven, samo nastavi.

MA
magnum2013
11:57 04.08.2019.

Puno puta i novinari VL bili su ushićeni, a na kraju iz svakog je kluba otjeran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije