Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMAN PRITISAK

Niko Kovač nakon poraza doživio teške trenutke, ovo sigurno nije bilo ugodno!

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
04.08.2019.
u 09:00

Čim je utakmica završila predsjednik Bayerna Uli Hoeness se spustio na teren, došao kod bivšeg hrvatskog izbornika i zatražio objašnjenje za poraz.

Nogometaši Bayerna sinoć su mogli osvojiti prvi trofej u sezoni, ali nisu uspjeli. Borussia Dortmund na svom ih je stadionu svladala s 2:0 i osvojila njemački Superkup.

Treneru Bayerna Niki Kovaču nije lako nakon poraza, a odmah nakon sučeva zvižduka je dobio još jednu potvrdu koliko je teško voditi bavarskog velikana.

Naime, čim je utakmica završila predsjednik Bayerna Uli Hoeness se spustio na teren, došao kod bivšeg hrvatskog izbornika i zatražio objašnjenje za poraz. Mrki pogled čelnika Bayerna sve govori.

- Dominirali smo, ali smo napravili dvije pogreške što je Dortmund iskoristio. Mi nismo iskoristili svoje šanse i to nas je koštalo - rekao je Kovač nakon utakmice i dodao:

- Ovo je četvrti tjedan priprema. Bila je to prva utakmica u kojoj su mnogi igrači odigrali svih 90 minuta pa u takvoj situaciji ne možeš više očekivati. Nisam nezadovoljan iako to nije to bila partija za pamćenje.

Ovo je šest naslov u Superkupu za Borussiju, dok je Bayern ostao na sedam trofeja.

Ključne riječi

Komentara 7

TO
Tomisl
09:25 04.08.2019.

Moze valjda i Bayern kao i svi ostali nekad izgubit.

NI
NikoCro
09:33 04.08.2019.

Kada su lose igrali ali dobijali tekme, bunili se radi igre, sada su odigrali dobru partiju izostala realizacija, ma Niko posalji ga u PM, i samo pokupi stvari pa neka dovodi koga hoce

MU
muh
09:16 04.08.2019.

Neče dugu u Bayernu do kraja godine bit če novi trener.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije