Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNI TRENUTAK

VIDEO Real je teško oštećen protiv Cityja? Ova snimka sve pokazuje

UEFA Champions League football match - Semifinal - Real Madrid vs Manchester City
Foto: Alberto Gardin/LiveMedia / ipa-agency.net
1/6
10.05.2023.
u 08:59

De Bruyne je zabio topovskim udarcem, no čini se da je u početku akcije lopta izašla izvan terena. Igrači Reala žestoko su prosvjedovali, tražili da se pregleda VAR, ali im nije pomoglo.

Real Madrid i Manchester City sinoć su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka na Santiago Bernabeu odigrali 1:1. No, sporan je gol veznjaka Cityja Kevina de Bruynea za izjednačenje.

De Bruyne je zabio topovskim udarcem, no čini se da je u početku akcije lopta izašla izvan terena. Igrači Reala žestoko su prosvjedovali, tražili da se pregleda VAR, ali im nije pomoglo.

Televizija beIN analizirala je sporni trenutak i došla do zaključka da je lopta uistinu prešla granicu igrališta, što možete pogledati u videu.

Ovu je situaciju prokomentirao i trener Reala Carlo Ancelotti.

– BeIN nam je pokazao da je lopta bila vani. Vidjeli smo. Ali VAR to nije vidio – rekao je Ancelotti.

Situaciju je za Radio Marcu pojasnio sudački ekspert Pavel Fernandez. Kaže da to VAR ne može provjeriti jer je riječ o promjeni posjeda.

– VAR to ne može provjeriti jer je faza napada Engleza počela kasnije, nakon što je Camavinga izgubio loptu – rekao je.

Komentara 8

PR
propalismoFranjoskroz
11:39 10.05.2023.

Sarkazam ??

Avatar mrIvan
mrIvan
10:11 10.05.2023.

Uefa je već očito odlučila - City konačno mora osvojiti LP. Činjenica da Rodri jučer nije dobio dva žuta je travestija...

DU
Deleted user
14:39 10.05.2023.

Naravno da je izlazak lopte van terena - prekid igre , tada se mijenja i raspored igrača na terenu i usporava i mijenja tijek događanja. Kardinalna greška WAR-a.(vara)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije