Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORSKI ZABIO

VIDEO Pogledajte maestralan gol Oršića kojim je šokirao Chelsea

Zagreb: Dinamo i Chelsea u utakmici prvog kola UEFA Lige prvaka
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
06.09.2022.
u 19:06

Petković je u 13. minuti dao dobru loptu, a Mislav Oršić je sjajno istrčao kontru, otresao se novog pojačanja Fofane i matirao Mendyja za oduševljenje na Maksimira.

Dinamo u ovim trenucima igra prvo kolo Lige prvaka na Maksimiru. Protivnik je moćni Chelsea.

Utakmica je sjajno počela za plavu momčad, 20 tisuća ljudi na Maksimiru imalo je što vidjeti.

Petković je u 13. minuti dao dobru loptu, a Mislav Oršić je sjajno istrčao kontru, otresao se novog pojačanja Fofane i matirao Mendyja za oduševljenje na Maksimira.

Gol Oršića pogledajte OVDJE.

>> Pogledajte i atmosferu na Maksimiru uoči utakmice

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Behemot
Behemot
19:19 06.09.2022.

Pogledao sam gol 10x, ne mogu se nadiviti kako je to Oršić izveo :)

DE
derin
20:43 06.09.2022.

Gol ok, nikakvo čudo, Chelsea izgleda totalno rasulo kako obrana tako i klub. Eto dokaz koliko je Kovačić precijenjen, zabi glavu u pod i baca lopte prema naprijed napamet. Dinamo ima ogromne sreće s londskim klubovima, Tottenham podcijenio, ovi rasulo u klubu izgleda, West Ham poslao juniore i rezerve, Arsenal neki rani crveni bio mislim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije