Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOGAO POLICIJI

VIDEO Pogledajte kako je UFC borac golim rukama uhvatio kradljivca automobila

Screenshot
05.10.2021.
u 19:20

Trener je čuo nekakvu 'gužvu' nedaleko od svoga doma, a kada je sve utihnulo odlučio je provjeriti što se događa

Kevin Holland, UFC-ov borac srednje kategorije, jedno je jutro nazvao svoga trenera Shuga Dorseya i javio mu da će zakasniti na trening. Naime, borac je pratio osobu za koju je bio uvjeren da je ukrala nečiji automobil.

Sve se odvijalo nedaleko od trenerove kuće pa mu je njegov pulen javio i u kojoj se ulici nalazi. Trener je čuo nekakvu 'gužvu' nedaleko od svoga doma, a kada je sve utihnulo odlučio je provjeriti što se događa pa pronašao svoga učenika kako je oborio razbojnika. 

UFC-ov borac zadržao je kradljivca automobila sve do dolaska policije.

Njegov trener je za MMA Junkie rekao da njegov učenik često pomaže ljudima u nevolji.

''On uvijek radi takve stvari, no ljudi znaju samo za ponešto. Javnosti je poznato samo ono što izađe u medijima. Postoji nekoliko situacija gdje je on pomogao raznoraznim osobama. To nije ništa novo za njega, on će uvijek pomoći nekome u nevolji.'', kaže Dorsey.

Ključne riječi

Komentara 1

RE
Realist
13:26 06.10.2021.

I tako kaže crnac za bijelca ; This niggaaaa !!!! 😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije