Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST, DEČKI

VIDEO DANA Ovo dira u srce: Ragbijaši održali lekciju kako tretirati druge s poštovanjem

25.02.2021.
u 12:53

Njihov dar brižnim domaćinima mobitelima su zabilježili gosti hotela Sofitel Wentworth

Ragbijaši kluba Kaiviti Silktails, momci koji su prije dva tjedna doputovali u Sydney kako bi sudjelovali na Kupu Rona Masseyja, upravo su postali viralni hit na društvenim mrežama zbog svoje predivne geste.

Naime, dečki su u srijedu izašli na balkone, pa zapjevali klupsku himnu kako bi zahvalili hotelskom osoblju koje ih je mazilo i pazilo tijekom dvotjedne obvezne karantene po dolasku s Fidžija.

Njihov dar brižnim domaćinima mobitelima su zabilježili gosti hotela Sofitel Wentworth, a australski portal 7News navodi da su pojedini građani zaustavljali automobile usred prometa privučeni neobičnim prizorom.

A da je uprava hotela zaslužila sve pohvale, to također nije sporno, pa nam je tako jedna od snimaka otkrila da je prije tri dana za goste organizirala svirku soul benda u dvorištu kako bi im barem malo uljepšala dane u izolaciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije