Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA NA GOODISONU

VIDEO Liverpool iznenađujuće izgubio u gradskom derbiju i doživio bolan udarac u borbi za titulu

Premier League - Everton v Liverpool
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/5
24.04.2024.
u 23:07

Liverpool je na drugom mjestu ljestvice ostao tri boda iza vodećeg Arsenala te ima bod više od Manchester Cityja, ali i dvije odigrane utakmice više

Nogometaši Evertona ostvarili su veliku pobjedu u 29. kolu engleske Premier lige, na svom su Goodison Parku u Merseyside derbiju, pobijedili Liverpool 2-0. Osim velikog zadovoljstva zbog pobjede protiv gradskog rivala, Evertonu ovi bodovi puno znače za bijeg iz opasne zone na ljestvici. Isto tako, Liverpool je napravio ogroman korak unatrag u borbi koju vodi s Arsenalom i Manchester Cityjem za naslov prvaka.

U 27. minuti Everton je poveo golom Branthwaitea, nakon velike gužve u gostujućem šesnaestercu i brojnih odbijanja lopte. U prvih 45 minuta bolje je šanse imao Liverpool, ali je domaći vratar Pickford sjajno branio udarce Nuneza i Diaza. Gol za 2-0 postigao je Calvert-Lewin u 58. minuti kada se nakon kornera visoko vinuo i glavom pogodio suparničku mrežu. Unatoč tome što je Liverpool do kraja pokušao učiniti dvoboj neizvjesnim, Diaz je pogodio i vratnicu, Everton je sačuvao vodstvo i tri vrlo važna boda. Everton je ostao na 16. mjestu ljestvice, ali je pobjegao svim ostalim klubovima koji mu gledaju u leđa.

GOLOVE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Liverpool je na drugom mjestu ljestvice ostao tri boda iza vodećeg Arsenala te ima bod više od Manchester Cityja, ali i dvije odigrane utakmice više.

Standings provided by Sofascore

Uz puno muke Manchester United je na svom Old Traffordu pobijedio posljednju momčad na ljestvici Sheffield United s 4-2. Gosti su dva puta vodili, golovima Boglea u 35. i Breretona u 50. minuti. Prvi gol za Manchester United dao je Maguire u 42., dok je junak domaće pobjede bio Bruno Fernandes. Portugala je u 61. realizirao jedanaesterac za 2-2, a u 81. minuti pogodio za preokret i 3-2. Sve je okončano golom Hojlunda.

Crystal Palace je upisao treću ligašku pobjedu u nizu. Nakon Liverpoola i West Hama ovaj put je na domaćem terenu pobijedio Newcastle 2-0, a prvo ime dvoboja bio je dvostruki strijelac Mateta. Bournemouth je u gostima pobijedio Wolverhamtpn 1-0 golom Semenya u 37. minuti, a gosti su vodstvo zadržali i u posljednjih petnaest minuta susreta kada su imali igrača manje. U četvrtak će utakmicu ovog kola još odigrati Brighton - Manchester City.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije