Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCENA IZ FILMA

VIDEO Livaković je proživljavao krizu, ali ga je Modrić dignuo riječima koje su postale viralne

FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Japan v Croatia
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/5
29.03.2023.
u 11:16

- Luka je velik kao čovjek i igrač. Izašao sam ja, ali razgovara sa svima. Mogu mu samo zahvaliti.

Dominik Livaković je uz Matea Kovačića jučer bio naš najbolji igrač u pobjedi nad Turskom u Bursi. Livaković je u prvih 20-k minuta fantastičnim obranama sačuvao našu mrežu, a imao je sjajnu reakciju i u sudačkoj nadoknadi.

- Velika je to pobjeda, ovo je vrjednije od tri boda. Teško gostovanje, sretni smo i zadovoljni nakon nesretnog remija u Splitu. Kad prvu loptu obraniš sve je lakše. Drago mi je što sam pomogao ekipi da pobijedimo. Bilo nam je to jako važno, bila je nervoza prije utakmice zato što znamo koliko nam vrijedi ovo. Imali su Turci na početku nekoliko dobrih šansi. Spasio sam i pomogao ekipi. Teško gostovanje u igračkom i fizičkom smislu - rekao je Livaković.

Livaković se osvrnuo na razgovor s Modrićem u Splitu u studenom 2021.

- Luka je velik kao čovjek i igrač. Izašao sam ja, ali razgovara sa svima. Mogu mu samo zahvaliti.

A kako je Modrić motivirao Livakovića? Ne, nije se to dogodilo sada, dogodilo se to u teškim trenucima koje je Livaković proživljavao tijekom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Dominik je tada upao u mini-krizu, doživljavao i neke pomalo neutemeljene kritike, a onda je na scenu stupio Modrić. U nedavno objavljenom dokumentarcu Netflixa i Fife, a koji se zove "Kapetani", jedan od protagonista bio je upravo naš Luka Modrić koji je u jednom trenutku pred kamerama imao otvoren razgovor s Livakovićem kojeg je pokušao razbuditi.

- Ne bih ti to govorio da mi nije stalo, drag si mi dečko, zato ti govorim. Ali ja ne vidim tvoj napredak u reprezentaciji! Možda te pritisak smeta? Odaješ nesigurnost momčadi. Što ima veze ako pogriješiš, pa svi griješe, zašto ne bi ti smio? Ali moj je osjećaj da se ti bojiš pogriješiti, rekao mu je Modrić pa poentirao:

- Ti si golmančina, znaš li to?

Taj je isječak na Fifinoj Facebook stranici posao viralan i danas ima više od 21 tisuću likeova.

Komentara 1

BL
blekpanther
14:24 29.03.2023.

Kao i obično super Luka, sve točno što mu je rekao! Livi dobar golman ali izići sa linije velik problem i zato ga Dinamo ne može prodati! Možda bi Dinamo ili Dalić trebali angažirati T. Tapalovića bivšeg Neuerovog trenera moždaa bi se tu nešto dalo napraviti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije