Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK PRIJELOM

VIDEO Kao od čelika! Nogometaš Gorice stao na noge samo dan nakon operacije

Joey Suk
Instagram
23.03.2021.
u 19:22

Iako su prognoze da će oporavak za Nizozemca trajati oko šest mjeseci, optimističan je i ne dopušta si pasti u depresiju.

Nogometaš Gorice Joey Suk (31) neće po dobrome pamtiti susret s Dinamom u 26. kolu Prve HNL. Ne samo da je njegova momčad izgubila nego je slomio nogu na dva mjesta i morao hitno na operaciju. Koja je obavljena i već dan nakon Nizozemac je hodao uz pomoć štaka.

Snimku njegova prvog hoda nakon operacije objavio je na svom Instagram profilu Suk, a potom i Gorica na službenom Facebooku.

Iako su prognoze da će oporavak za Nizozemca trajati oko šest mjeseci, optimističan je i ne dopušta si pasti u depresiju.

"Moji prvi koraci nakon operacije", napisao je Suk.

 

 

 

Igrač turopoljske momčadi teško je stradao u 52. minuti, kada je s 18 metara pokušao pucati. U njegov udarac je uletio Marijan Čabraja, a Suk je potkoljenicom pogodio u nogu igrača Dinama.

Iz Gorice su tada objavili kako je slomio nogu na dva mjesta, te kako su pukle obje kosti potkoljenice.

Ključne riječi

Komentara 1

NA
nananana
20:41 23.03.2021.

Jel ste sigurni da igra za Goricu?Nema Gorica takav dres.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije