Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLJE OD OČEKIVANOG

FOTO Nakon stravičnog loma Goričin dragulj objavio fotografiju iz bolnice

Foto: Facebook
1/6
22.03.2021.
u 13:01

Prve prognoze govorile su kako ga neće biti šest mjeseci, no nakon operacije, pretraga, snimki... velika je mogućnost da će oporavak trajati od tri do pet mjeseci.

Dinamova pobjeda od 1:0 u 26. kolu Prve HNL protiv Gorice pala je u drugi plan zbog ružnih scena koje smo pratili s Maksimira.

Naime, igrač turopoljske momčadi Joey Suk (31) je teško stradao u 52. minuti kada je s 18 metara pokušao pucati. U njegov udarac je uletio Marijan Čabraja, a Suk je potkoljenicom pogodio u nogu igrača Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO: Boysi slave protiv Tottenhama

Iz Gorice su tada objavili kako je slomio nogu na dva mjesta, te kako su pukle obje kosti potkoljenice. Suk je tu istu večer trebao na operaciju, no iz kluba nam kažu kako to tada nije bilo moguće jer su se čekali dodatni nalazi.

Suk je tako operiran jutro nakon, odnosno u ponedjeljak.

21.03.2021., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 26. kolo, GNK Dinamo - HNK Gorica. Joey Suk. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

A i prve prognoze nisu toliko loše. 
Kako tvrde u Gorici, snimke pokazuju da je situacija bolja nego što se to u početku mislilo. Istina je da su kosti pukle, ali nazovimo to tako “ normalno”. S obzirom na njegovu formu i muskulaturu i oporavak bi mu trebao biti kraći.

Prve prognoze govorile su kako ga neće biti šest mjeseci, no nakon operacije, pretraga, snimki... velika je mogućnost da će oporavak trajati od tri do pet mjeseci.

Prema tome nizozemski nogometaš će propustiti kraj ove sezone, a vjerojatno i sam početak nove nogometne sezone u Hrvatskoj. Između ostalog propustit će povijesnu utakmicu u polufinalu Kupa (također protiv Dinama), a i samu borbu za Europu. No, i ovako je puno napravio u ovoj sjajnoj sezoni Gorice koja je trenutačno na treććm mjestu Prve HNL.

Inače, Suk je u Gorici od 2018. godine, a ove je sezone za nju odigrao 21 utakmicu i upisao jedan pogodak.

Čovjek s kojim se sudario pa završio na operacijskom stolu je Marijan Čabraja njegov bivši suigrač i dobar prijatelj. Čabraja je u Gorici također bio od 2018., a početkom ove godine prešao je u redove Dinama. Nakon svega, nije lako Suku, ali zasigurno ni Čabraji.

Ključne riječi

Komentara 4

DH
dalibor.hren
09:06 23.03.2021.

Vrati se, sretno! Veli "oko sokolovo" da je bio faul u napadu!?

ZI
zivko1
06:20 23.03.2021.

Tko je kriv za lom noge Suk ILI Čabraja

PU
puniša
15:14 22.03.2021.

Brz oporavak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije