Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAJE ISTRAGA

VIDEO Izašla nova snimka tučnjave u Ateni: 'Policija je napravila kardinalne pogreške'

Nastavljaju se ispitivanja navijača u Ateni
Foto: Yiannis Panagopoulos/EUROKINISSI
1/14
16.08.2023.
u 14:53

U međuvremenu se javio predsjednik Sindikata policije Goerge Kalliakmanis te rekao kako će mobiteli uhićenih Hrvata odigrati važnu ulogu u riješavaju slučaja, također je priznao propuste grčkih službenika.

Grčka policija još uvijek istražuje tko je ubio 29-godišnjeg Michalisa Katsourisa nakon atenskih nereda između Boysa i huligana AEK-a. Glavni osumnjičeni za ubojstvo su Hrvat, Albanac i tri Grka, a tamošnji mediji pišu kako bi se danas moglo saznati tko je ubojica nakon što se analizira i usporedi DNK test. 

U međuvremenu se javio predsjednik Sindikata policije Goerge Kalliakmanis te rekao kako će mobiteli uhićenih Hrvata odigrati važnu ulogu u riješavaju slučaja, također je priznao propuste grčkih službenika. 

- Dogodile su se tragične greške u policiji koje su napravile pojedine osobe. Na kamerama se vidi da su neki ljudi pretukli ubijenog Michalisa, pokušavamo razaznati o kome se radi, ali to je jako teško. Čini se da onaj koji je ubo Michalisa nije bio jedan od onih koji su ga pretukli - izjavio je Kalliakmanis. 

VEZANI ČLANCI:

Također, procurila je nova snimka tučnjave u Grčkoj, a objavu medija SKAI vidjeti OVDJE

Komentara 9

ZA
zagabria4
15:04 16.08.2023.

Tih snimaka svaki dan isplivava kao da je sa Youtube. Ustvari oni otežu sa procesom i otkrivanjem da bi čim dulje držali naše u zatvoru i optuživali Hrvate a našem premijeru je to ok jer on 'vjeruje u grčko pravosuđe'. Ja ne vjerujem

Avatar MracnaIstina
MracnaIstina
16:51 16.08.2023.

Zasto se "nasi navijaci" skrivaju pod maramama, maskama, majicama i sl. na svakoj slici? Ponosni Hrvatski i Dinamovi navijaci uvijek trebaju pokazati svoju ljubav, srce, dusu, hrabrost, postenje, pravednost, privrzenost,, i LICE!

DE
Dex
22:45 21.08.2023.

Franjo nije bilo nikakve curice tamo niti su BBB imali molotovljeve koktele ... prestan i čitati Kurir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije