Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA VATRENIH

VIDEO Ivan Perišić iznenadno se pojavio u novoj reklami i izazvao euforiju u rodnom gradu

Foto: OPERATIO 4 screenshot
1/8
06.11.2023.
u 17:27

Perišić, koji na nozi ima istetovirane motive Omiša, rijetko se pojavljuje u reklamama, a ovog puta sudjelovao je novom promotivnom videu Grada Omiša pod nazivom Operacija 4.

Hrvatski reprezentativac Perišić pojavio se u novoj reklami u kojoj promovira svoj rodni grad Omiš. Dok se oporavlja od teške ozljede križnih ligamenata, ofenzivac engleskog Tottenhama odlučio je posvetiti se promotivnim akcijama, iako to zapravo jako rijetko radi. Međutim, kada je njegov rodni Omiš u pitanju, tu nije bilo problema.

GALERIJA Ivan Perišić sjajno se oporavlja od ozljede križnih ligamenata

1/8

Perišić, koji na nozi ima istetovirane motive Omiša, rijetko se pojavljuje u reklamama, a ovog puta sudjelovao je novom promotivnom videu Grada Omiša pod nazivom Operacija 4.

VEZANI ČLANCI:

Radnja novog promotivnog videa TZG-a Omiš temeljena je na Perišićevom povratku u svoj rodni grad. Tada je među djecom, ali i odraslima, nastala prava euforija, nakon čega kreću tražiti svjetski poznatog sugrađanina. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije