Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA ZASJENIO ARGENTINCA

VIDEO Internet se ruga Messiju zbog onoga što mu je napravio Modrić

Champions League - Round of 16 Second Leg - Real Madrid v Paris St Germain
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/6
10.03.2022.
u 08:41

Navijači kritiziraju Lionela Messija koji se sinoć malo vidio u momčadi PSG-a

Internet je prepun hvale za Luku Modrića koji je sinoć s 36 godina na leđima odigrao sjajnu utakmicu u pobjedi Real Madrida nad PSG-om (3:0)

"U najtežem trenutku za Real Madrid pojavio se ovaj talentirani dječak... 36 godina, a čini se kao da ima 26. Mentalitet. Kvaliteta. Čista klasa. Rođen u Zagrebu 9. 9.1985.", piše poznati novinar Fabrizio Romano kojem se potkrala pogreška budući da je Modrić rođen u Zadru.

Istodobno navijači kritiziraju Lionela Messija koji se sinoć malo vidio u momčadi PSG-a.

"U jednoj od utakmica koja najviše troši energiju, 36-godišnji Modrić u 74. minuti sprinta natrag i skida Messija s lopte. Bernabeu poludi", navodi Kiyan Sobhani, urednik stranice posvećene Real Madridu. Video toga trenutka pogledajte OVDJE.

A mnogi su navijači na Twitteru izdvojili fotografiju na kojoj sinoć nevidljivi Messi vuče Modrića za dres i pokušava ga tako zaustaviti.

"Znamo svi da volimo Luku Modrića, ali ako vam treba njegov dres, možete ga kupiti u trgovini Real Madrida. Nemojte biti kao Messi, budite civilizirani", piše jedan navijač, dok drugi dodaje:

"Kako ne voljeti Modrića nakon uklizavanja na Messiju?"

Ključne riječi

Komentara 14

BA
bacenheider
08:56 10.03.2022.

Luka je ko vino,sto stariji,to bolji!

ZD
zdriva
09:26 10.03.2022.

apsolutna klasa naš zadranin

Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
11:10 10.03.2022.

Forma je prolazna, klasa je vjecna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije